gorki666 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Witam. Mam pewnien problem. Otóż około 2 tygodni temu nabyłem za cenę 1300zł karte graficzną. Jej pełna nazwa to Leadtek Winfast PX 6800GT TDH 256 MB. Karta jest na PCI Express niestety gdy włączyłem Need for speeda Undergrounda 2 na z włączonymi wszystkimi detalami na maxa oraz właczyłem anty aliasing X16 karta po kilku minutach gry tak się nagrzała że zawiesił się komputer. :sad: Karta chodzi na fabracznych ustawieniach, nic w niej nie przetaktowywałem. Muszę zanaczyć ze ten problem występuje tylko W NFSie U2. Reszta gier śmiga aż miło :D . Przyglądałem się karcie i zastanowiła mnie jedna rzecz: mianowicie wentylator nie pokrywa się dokładnie z kratką wlotu powietrza. Na wszystkich zdjęciach jakie oglądałem tej karty wentylator wyraźnie pokrywa się z kratką. Z drugiej strony nie bardzo wierzę że Leadtek źle złozył karte :? MA któs może pomysł czym może byc to spowodowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Masz wiatrak jak na tej fotce ? http://www.leadtek.co.jp/download/VGA/AGP/...e/A400LE_2m.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorki666 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Dokładnie tak wygląda wiatrak na mojej karcie. Czy to znaczy ze ma fabryczną wade? Edytowane 19 Października 2005 przez gorki666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tEREk-071 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Nie chyba nie :) ja mam model na pci-ex i tez tak ma ale ja mam inny problem moj wentyaltor chodzi jak KOSIARKA :( wiecie co moze byc przyczyna ?? najlepsza faza jest ze jak wejde do windowsa to sie ucisza ale jak np wysowam tacke od dvd to slysze jego chrobot tak jak by chaczy o cos ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...