Skocz do zawartości
gorki666

Problem Z 6800gt 256mb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pewnien problem. Otóż około 2 tygodni temu nabyłem za cenę 1300zł karte graficzną. Jej pełna nazwa to Leadtek Winfast PX 6800GT TDH 256 MB. Karta jest na PCI Express niestety gdy włączyłem Need for speeda Undergrounda 2 na z włączonymi wszystkimi detalami na maxa oraz właczyłem anty aliasing X16 karta po kilku minutach gry tak się nagrzała że zawiesił się komputer. :sad: Karta chodzi na fabracznych ustawieniach, nic w niej nie przetaktowywałem. Muszę zanaczyć ze ten problem występuje tylko W NFSie U2. Reszta gier śmiga aż miło :D . Przyglądałem się karcie i zastanowiła mnie jedna rzecz: mianowicie wentylator nie pokrywa się dokładnie z kratką wlotu powietrza. Na wszystkich zdjęciach jakie oglądałem tej karty wentylator wyraźnie pokrywa się z kratką. Z drugiej strony nie bardzo wierzę że Leadtek źle złozył karte :? MA któs może pomysł czym może byc to spowodowane?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chyba nie :) ja mam model na pci-ex i tez tak ma ale ja mam inny problem moj wentyaltor chodzi jak KOSIARKA :( wiecie co moze byc przyczyna ?? najlepsza faza jest ze jak wejde do windowsa to sie ucisza ale jak np wysowam tacke od dvd to slysze jego chrobot tak jak by chaczy o cos ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi