Gość Pioorek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Tzn chodzi mi o to, czy moge pojsc do servisu z prosbo o to, zeby wsadzili mi kosc RAM (te kosc mam swoja kupiona [ten servis w ogole nie ma nic z moim kompem wspolnego])? ostatnio zjaral mi sie komp i w ogole boje sie cokolwiek przy nim robic... jezeli moga mi wymienic to za ile? EDIT: Aha, i ile by to trwalo? Wymienili by to na moich oczach czy musialbym czekac jakis czas? Edytowane 16 Października 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) 10zł ? Jak Ci się spalił - zdarza się, ale ram to byś mógł sam wymienić :) /edit trwa to tyle co zdjęcie boku budy, włożenie i skręcenie. 30 sekund ;) Edytowane 16 Października 2005 przez hajper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Oczywiscie ze ci wloza RAm tylko wydaje mi sie ze cos takiego jest bezsensu. Zaplacisz pewnie ze 20zł za wlozenie 1 kostki ramu. Moze popros jakiegos kolege ktory sie zna na kompach niech ci to zrobi za free... Ew. postaraj sie samemu to zrobic. W gruncie rzeczy nie jest to trudne. Wylacz kompa z zasilania rozkrec, delikatnie wloz pamiec w slot i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Jedyne na co musisz uważać to żeby włożyć go prawidłowo. Znam magika, co włożył na odwrót, nie docisnął i po włączeniu kompa na złotych ząbkach ramu pojawił się czarny kolor ;) Wkładasz, dociskasz, ładnie zamykasz zaciski i po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 czy moge pojsc do servisu z prosbo o to, zeby wsadzili mi kosc RAM 1703555[/snapback] Doradzasz innym na forum, a sam nie potrafisz zmienić pamięci :?: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 heh, może i potrafi. Jak też doradzam innym, a o zakładanie kulera na atlonka poprosiłem znajomego Mojego Taty bo się bałem, że zwalę rdzeń. Ale pamięć czy kartę graficzną sam podłączałem ;] Ale zgadzam się z przedmówcami, to wcale nie jest takie trudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Aha czyli czesc tych "wszechwiedzacych" osob opiera sie tylko o teorie wyczytana z forum. Ale z praktyka maja tyle wspolneg co.... Proponuje za tym aby jezeli doradzacie komus sprzet pierw samemu sie pobawic taka konfiguracja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 No z tego co każdy napisał to akurat tą niezwykle skomplikowaną czynność robił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Napisz skąd jesteś, to może ktoś z Forum Ci pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...