myszunka Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Napewno napisze jak juz mi sie uda:):) A czy do woja to powiem tak........hmmm:):):):)może:):) Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Wszystkim wielkie dzieki za roznorakie rady:) Do czego potrzebuje pompki...hmmm.....pewien kolega zgadł do czego sa mi one potrzebne [ale nie napisze ktory:)] Napewno nie potrzebuje ich do kamasutry , bo bez pompek robie cuda:):):) Ciesze się że co niektorzy , dzieki mojej wiadomości rozpoczeli sprawdzać swoje umiejętności w pompowaniu:) Pozdrawiam wszystkich ich jeszcze raz bardzo dziękuje!!!!! 1704859[/snapback] Pewnie do rozbudowy mięśnia :D Jeżeli tak to dobrze bo mięśnie poprawiają sylwetke kobiet ( przynajmniej tak czytałem :D ). A co do moich umiejętności to : cieniznaaa oj cienizna, trzeba by coś z tym zrobić ale to jak skończe temat "siłownia" z tej strony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 hm... prawdę powiedziawszy w podstawówce i w 1 klasie gim. byłem straszny misio. pompek zrobiłem może i ze 3, ale to ze strzasznym wysyłkiem (lol). dopiero w 3 gimnazjum pomyslałem sobie, że co mi szkodzi popróbować i po jakimś miesiącu (może półtora) zaliczyłem pompeczki na 6. jakoś mi się udało te 40 zrobić i tym bardziej jestem zadowolony, że wszystkie były poprawne, a inni o mniejszej wadze robili niepełne (oczywiście nie wszyscy :) ) no więc napewno robiłem pompki kiedy tylko się dało (oczywiście bez przesadny). zaczynałem od 3, czy 5 i w ciągu dnia robiłem po parę/ parenaście takich serii. chyba co dzień jedną więcej dodawałem, choć na samym początku było naprawde trudno tą jedną dołożyć. troche to stare dzieje ;] w każdym razie, jeżeli ktoś zrobi tą jedną, jedyną pompkę, to niech ją robi i po parenaście razy dziennie, by po 2 dniach móc już 2 ;] itd. wiem, że to na dłuzszą metę nie jest "profesionalne" jednak tak naprawdę szybko można poczuć moc w łapach. przynajmniej na start jest to dobre. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 a ja Ci powiem tak :) robisz pozycje do pompek i prosisz kogos zeby pomagal Ci sie podnosic ale tak zebys tez sama uzywala sily i wkoncu dasz sobie rade :) ja kiedys tez nie moglem zrobic nawet 1 :) (tragedia byla) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 No myszka, jak już opanujesz męskie pompki, to spróbuj na jednej ręce :) - już samo utrzymanie równowagi to wyczyn... Hah, Kaeres - sam staram się taki trenning pompkowy zrobić, ale zawsze kończy się na tym, że jeden/dwa razy w tygodniu machnę jedną serię i tak właściwie, to nie posuwam się do przodu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 No myszka, jak już opanujesz męskie pompki, to spróbuj na jednej ręce :) - już samo utrzymanie równowagi to wyczyn...OT: Potrafi sie ktos tutaj podciagnac na jednej rece?? Ale w ten sposob, ze druga reka za plecami, a nie polozona na nadgarstku pierwszej (bo ta druga metoda to nic trudnego);] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ja sie podciagne ale z delikatnym podskokiem :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 OT: Potrafi sie ktos tutaj podciagnac na jednej rece?? Ale w ten sposob, ze druga reka za plecami, a nie polozona na nadgarstku pierwszej (bo ta druga metoda to nic trudnego);] 1706274[/snapback] Ja sie pokusze o sprawdzenie :) ale nie dzisiaj bo na WF-ie 2 godziny cisnołem na siłce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 nie da rady :P ale wiesz co under podejmuje wyzwanie! naucze sie tak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 A zrobic pelny przysiad i wstac na jednej nodze?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ha to akurat zrobie ;p nawet 3 razy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) A latawca? (Uwaga! Nie piszę, że to jest możłiwe bo sam nigdy tego na oczy nie widziałem. Trzeba ważyc poniżej 70Kg! Czyli ja odpadam :( )To trenują baletnice. Weź szeroki rozkrok, ręce do góry. Potem z całej siły cisnij rękami w nogi i zwęż nogi przy okazji sróbuj podskoczyć. Jełsi ci sie udałoi to zronbić to brawo! Idź na pola i zrób tak 5 razy to moze sobei polatasz :D (jedna z rozysjskich baletnic podobno zrobiła to lecac aż 3 metry do góry i w dodatku zwisła na 3 sek!) EDIT: und3r@ Nom! Spr. sobie w google... a jesli nie ma, to możliwe ze Discavery kłamie :P EDIT2: Ludzie! Przecież napsiałem że "PODOBNO"! Myślałem ze powiem ciekawostkę z Discavery a tu już buha ogniem :cry: Edytowane 18 Października 2005 przez Frankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ha to akurat zrobie ;p nawet 3 razy [;Bo to nie jest takie znowu trudne;] @Frankers - ciekawe historie opowiadasz... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 A latawca? ... jedna z rozysjskich baletnic podobno zrobiła to lecac aż 3 metry do góry i w dodatku zwisła na 3 sek!) ... 1706748[/snapback] o matko wiekszej bzdury nie czytalem - taka osoba by pobila wszelkie rekordy w skoku wzwyz a jakos nie slyszalem o tym moze bylo napisane "nie do wiary" a nie "dis co very" :lol2: jak sie duzo pije to sie czasem litery myla :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Stary jak ktoś ma ważyć mniej niż 60kb i robić takie skoki to A Mięśnie musi mieć bardzo bardzo duże B Żeby mieć duże mięśnie a małą wage to wzrost musi być nieznaczny C Widziałeś kiedyś mocno umięśnioną baletnice o gabarytach zwykłego kurdupla ? D Jak ty sobie wobrażasz taką serie w powietrzu ? O_o Edytowane 18 Października 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Po prostu Frankes zapomnial napisac, ze to sie robi po zamianie w super sayana [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 no to jak chcesz SZYBKO nauczyc się męskich pompek:P to mosisz szybko na sile przybrac , lyknij z 50 tab mety:P ewentualnie 5 strzlów tescia;] pompki bedziesz robila meskie na jednej rence:PPPP ale uwazaj moze bedziesz mosiala zaczac golic se klate;PPP a tak powaznie, to jesli chcesz podkreslic ksztalt piersi to zamiast pompek wez sobie hantelki jakies 2 kg zalatw i mahaj nimi lezac na plecach (tzw rozpiętki) jesli na sile, to te pompki nie wiele ci dadzą:)) a jesli chcesz być rozciągnięta to na aerobik się zapisz;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Stary jak ktoś ma ważyć mniej niż 60kb i robić takie skoki to (...) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 za dużo kompa :lol: ide sobie pomachac rekami i nogami i polatac trochu nad domem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 :lol: 1707768[/snapback] za dużo kompa :lol: ide sobie pomachac rekami i nogami i polatac trochu nad domem :D 1707791[/snapback] No co ? :D Przynajmniej ktoś zwrócił uwage na mój post :D No ja chyba też polatam bo mam ze 3 kilo z górki :D a nadal moge założyć lżejsze ubranie ;] Next Stop: Roof :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszunka Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 DZIEKUJĘ WSZYSTKIM , ALE ZBACZAMY Z MOJEGO TEMATU :D DLATEGO POROZMAWIAJMY MOZE ODALEJ O MOICH POMPKACH ALBO O INNYCH CIEKAWSZYCH RZECZACH :) MOZE NARZUCE TEMAT: CO MYSLI MEZCZYZNA O KOBIECIE? :) POZDRAWIAM I BUZIACZKI :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 DZIEKUJĘ WSZYSTKIM , ALE ZBACZAMY Z MOJEGO TEMATU :D DLATEGO POROZMAWIAJMY MOZE ODALEJ O MOICH POMPKACH ALBO O INNYCH CIEKAWSZYCH RZECZACH :) MOZE NARZUCE TEMAT: CO MYSLI MEZCZYZNA O KOBIECIE? :) POZDRAWIAM I BUZIACZKI :rolleyes: 1709379[/snapback] Taki typowy to wiadomo :D Ja nie jestem typowy :D W każdym razie pierwsza rzecz jaka mi przychodzi na myśl to kiepski kierowca :) druga studnia bez dna bo kupują za dużo "upiększaczy" :D trzecia to że za długo kombinują nad ubraniem O_o ja od grania w NFSu1 i u2 mam nawyk dobierania kolorów ale nie spędzam nad tym godziny :mur: max to 4 minuty i jazda, a to że one nie mają konkretnych wzorów tylko porównują to w lustrze mnie rozwala. Taka wypowiedź wystarczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 MOZE NARZUCE TEMAT: CO MYSLI MEZCZYZNA O KOBIECIE? :)Ale rozumiem, ze masz na mysli kobiete cwiczącą fizycznie? Bo jesli pytasz ogolnie, to musisz zalozyc nowy topic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (...) MOZE NARZUCE TEMAT: CO MYSLI MEZCZYZNA O KOBIECIE? :) (...) 1709379[/snapback] To już się robi duży OT, niemniej odpowiadając to zależy o jakiej kobiecie, jaki mężczna. Na ogół jednak myśli dobrze :razz: Tylko co póżniej z takiego "myslenia" wynika to już inna bajka :lol2:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 To już się robi duży OT, niemniej odpowiadając to zależy o jakiej kobiecie, jaki mężczna. Na ogół jednak myśli dobrze :razz: Tylko co póżniej z takiego "myslenia" wynika to już inna bajka :lol2:. 1709415[/snapback] zboczki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 zboczki :P 1709457[/snapback] Niby kto? Bo pisząc tamnten tekst nawet nie myślałem o niczym sprośnym, ale skoro tak to interpretujesz to już raczej Twoja sprawa :razz: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Niby kto? Bo pisząc tamnten tekst nawet nie myślałem o niczym sprośnym, ale skoro tak to interpretujesz to już raczej Twoja sprawa :razz: . 1709464[/snapback] tak se zartuje ;] :wink: a co do pompek .. to ja robie pompki miedzy krzesłami ... albo na takich fajnych podpórkach tak zeby schodzic do samego dolu (wiekszy zakres cwiczenai zawsze wzmacnia lepiej caly miesien) i robie ich max 25 na raz.. stojac na rekach moj rekord do 5.. a sredno 3-4 .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 A ja polecam pompki na waskim rozstawie czyli dlonie jakies 10-20cm od siebie dobrze daja na rece, cwiczy sie inne partie miesni niz na zwyklych takze warto trenowac naprzemiennie Dla zaawansowanych to np. pomki na piesciach nadgarstkach(trzeba miec gietkie), z klasnieciemx1,x2 zjakims tam obrotem itp. itd., dla cwiczenia wytrzymalosci cwiczymy na szorstkiej betonowej posadzce... a co do tych na rekach to kiedys jak na wf mielismy staniena rekach przy scianie itp. dojsc czest to zrobilem wtedy chyba z 15 takich ale potem to biale plamki wszedzie widzialem i tak z 10 minut dochodzilem do siebie takze nie polecam tej konkurencji jak ktos nieprzyzwyczajony do duzej ilosci krwi w mozgu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 cwiczenie czyni mistrza, musisz probowac, cwiczyc i az wyjdzie, ewentualnie by szybko zlapac sile, pochodz na silownie i bedzie ok ;], w koncu na pewno bedziesz miala wystarczajaco duzo sily;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 eee tam pompki na jednej rece to pikus :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...