[Shinigami] Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 cwiczenie czyni mistrza, musisz probowac, cwiczyc i az wyjdzie, ewentualnie by szybko zlapac sile, pochodz na silownie i bedzie ok ;], w koncu na pewno bedziesz miala wystarczajaco duzo sily;] 1709723[/snapback] Lepiej zrobić odwrotnie :) najpierw przygotować mięsnie a potem na siłke bo inaczej sobie wszystko ponadrywa ( oczywiście ja nie jestem znawca tematu więc naderwanie mięśni to tylko drastyczny przykład :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 ja rozumiem oprzygotowanie miesni idac na silke, nie mowie o koksowaniu w stylu pudziana tylko wszystko po koli najpiew lekki trening i potem co raz intensywniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Spytaj tutaj dostaniesz napewno duzo dobrych odpowiedzi;) www.sfd.pl Edytowane 21 Października 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 kuzwa ja wczoraj po 3 juz padlem... ;/ 1704559[/snapback] ha, 4 dni treningu i juz 20 pompeczek robie za jednym razem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) stań na rękach oprzyj nogi o ściane i jazda :D ciekawe czy zrobicie taką pompkę :D ja potrafie :P 1703713[/snapback] łee tam, 1 pompka to nie wyczyn, zrób 20 takich ;) Edytowane 21 Października 2005 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Heh :] ja robię pompki od jakiegoś czasu Kwiecień-Maj i dochodzę do 200-300 w 3-5 seri ;] Na początku było trudno, 5 pompek w 1 dzień i the end ;] Po treningu jestem zaczepiście mokry, jakbym w saunie był w ubraniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 aarght... dzisiaj przerobaliśmy u "Buczek Bay" (przezwisko na nauczyciela od WF). Gralismy w mini hockeya. I w pewnym momencie wkroczył kolega (który i tak nie mógł grać bo pan go wyrzucił) kopną piłke i Buczek Bay oberwał w oko... i potem CAŁA klasa po 100 pompek z 10 sek odp. po 25 pompkach! Przesada jak na mój wiek(14lat). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Jak ja mialem 12 lat to w-f uczyl mnie nie jaki Robcio :D. Frankes te 100 pompek to ja ci zazdraszczam. Mysmy pompowali, robili krokodylki (w pozycji do pompek skakalismy to konca sali), jumping i krzeselka. I tak do konca w-f. Edytowane 22 Października 2005 przez janek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 aarght... dzisiaj przerobaliśmy u "Buczek Bay" (przezwisko na nauczyciela od WF). Gralismy w mini hockeya. I w pewnym momencie wkroczył kolega (który i tak nie mógł grać bo pan go wyrzucił) kopną piłke i Buczek Bay oberwał w oko... i potem CAŁA klasa po 100 pompek z 10 sek odp. po 25 pompkach! Przesada jak na mój wiek(14lat). 1711973[/snapback] musze zaraz sprobowac czy dam rade zrobic 100 pompek :D tez mam 14 lat :) jak na razie to na serie robie z 60 ale jak z 10 sek odpoczynku co 25 to moze dojde do 100 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 btw jak to jest z wami... musicie cos trenowac, uprawiac jakies sporty itp zeby zrobic te 200 pompek w 4 podejsciach? bo mi to przychodzi jakos dziwnie latwo i szybko, a nigdy niczego nie trenowalem (moze jedynie bieg po piwo zygzakiem). I zdziwilo mnie ze niektorzy mieli problemy ze zrobieniem 5 pompek :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...