Gość alepajonki Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Co wybrać - zależy mi na odtwrazaniu MP3 (mile widziane również WMA i OGG), MPEG4 (DivX, XviD, pochodne ;)), obsłudze kart pamięci (jakichkolwiek, byleby była jakaś 1GB lub więcej), kamerze wideo i wszystkich innych duperelach. Najchętniej kupiłbym coś z UMTS-em, ale ceny nie są przyjazne. Może znajdziecie coś taniego? Interesują mnie URZĄDZENIA dostępna u polskich operatorów, bo muszę mieć to z abonamentem na firmę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) W polskich to jedynie sensowny to któryś z MDA w erze.. Treo nie oferuje ale cena jest wyzsza niz przy samodzielnym zakupie wiec lepiej kupic taniej i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sam abonament u dowolnego operatora co czesto jest korzystniejsze cenowo. Innych modeli nie oferuje chyba zaden operator a szkoda. Wciskaja ludziom malo uzyteczne nokie w zaporowych cenach zamiast ppc z modulami gsm..ktore nie sa wcale drozsze a bija na glowe klasyczne telefony funkcjonalnoscia. Wiecej dowiesz sie na http://www.pdaclub.pl/ i tamtejszym forum. edit - przypomnialo mi sie w plusie sa Qteki 2020 B) Edytowane 16 Października 2005 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Co wybrać - zależy mi na odtwrazaniu MP3 (mile widziane również WMA i OGG), MPEG4 (DivX, XviD, pochodne ;)), obsłudze kart pamięci (jakichkolwiek, byleby była jakaś 1GB lub więcej), kamerze wideo i wszystkich innych duperelach. Najchętniej kupiłbym coś z UMTS-em, ale ceny nie są przyjazne. Może znajdziecie coś taniego? Interesują mnie URZĄDZENIA dostępna u polskich operatorów, bo muszę mieć to z abonamentem na firmę. 1703597[/snapback] witaj, użytkuję hp ipaq 6340 palmofon, jeśli mogę tak rzec. i coż, i chała. bez przerwy coś się w nim wiesza, czegoś nie widzi, trzeba mu robić sofi- i czasem hard-resety. no po prostu kicha Panie, kicha jak diabli.... więc jedyne w czym Ci mogę pomóc to poradzić, cobyś unikał HP w tek kwestii... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...