Neo_x Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zrobcie see zdjecie i juz takiego problemu nie bedzie :P:o a co jak ktos ma taka morde ze az kilsza peka 8O 8) :lol: to ta osoba ma problem :) ale sa jeszcze operejszon plastikejszon :lol: ja tam wole kartonowe pudlo z otworami - tanie, praktyczne i ekologiczne :) LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 zrobcie see zdjecie i juz takiego problemu nie bedzie :P:o a co jak ktos ma taka morde ze az kilsza peka 8O 8) :lol: to ta osoba ma problem :) ale sa jeszcze operejszon plastikejszon :lol: ja tam wole kartonowe pudlo z otworami - tanie, praktyczne i ekologiczne :) Ktos kiedys doradzal : stosunek z granatem :lol: Ponos daje wystrzalowe efekty :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 zrobcie see zdjecie i juz takiego problemu nie bedzie :P:o a co jak ktos ma taka morde ze az kilsza peka 8O 8) :lol: to ta osoba ma problem :) ale sa jeszcze operejszon plastikejszon :lol: ja tam wole kartonowe pudlo z otworami - tanie, praktyczne i ekologiczne :) Ktos kiedys doradzal : stosunek z granatem :lol: Ponos daje wystrzalowe efekty :lol: :lol: :lol: :lol: chyba sprubuje :lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 zrobcie see zdjecie i juz takiego problemu nie bedzie :P:o a co jak ktos ma taka morde ze az kilsza peka 8O 8) :lol: to ta osoba ma problem :) ale sa jeszcze operejszon plastikejszon :lol: ja tam wole kartonowe pudlo z otworami - tanie, praktyczne i ekologiczne :) Ktos kiedys doradzal : stosunek z granatem :lol: Ponos daje wystrzalowe efekty :lol: :lol: :lol: :lol: tak tak - slyszalem ze az jaja urywa :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ja swojego nie zmienie napewno dlugo:0 mam go na wszytskich innych forach od dawna:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 nooo moze logo GIGABYTE doszlo niedawno...:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 zaden z nas nie ma monopolu na zaden z obrazkow........... jednak to tak jak z sukniami na przyjeciu ........ powinna obowiazywac kreatywnosc i jednak kultura ........... 2 identyczne loga ....... nie lepiej nie ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 zaden z nas nie ma monopolu na zaden z obrazkow........... jednak to tak jak z sukniami na przyjeciu ........ powinna obowiazywac kreatywnosc i jednak kultura ........... 2 identyczne loga ....... nie lepiej nie ........ zaden z obrazkow ktory zdobyl przeszukujac internet .......... samodzielnie wykonane (kreatywnosc) naleza tylko i wylacznie do niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...