peza Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 witam mam problem mianowicie nie wiem czy dysk ktory kupie 30-60Gb czy bedzie widoczny przez mojego biosa i czy go plyta wykryje?? mam plye Shuttle AV18 z peockiem PIII 800Mhz i twardy 4.3 gb ktory jest maly i starsznie halasuje...:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Pozycz od kumpla jakis dysk, co najmniej 40 GB i sprawdz. Jak odpali to wszystko jasne :) Ostatnio odpalilem 60 GB Barracude IV na jakims ECS'ie z PIII 800 - polecial bez problemu, az sam sie zdziwilem B) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Będzie działał. W biosie masz też opcję 48-bit LBA adressing, włączysz i powinno być git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Będzie działał. W biosie masz też opcję 48-bit LBA adressing, włączysz i powinno być git. 1706594[/snapback] Jesli ma 48-bit LBA to powinien poleciec na tym nawet 120 GB B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...