Skocz do zawartości
trawor

Amd Overclockers

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejna podpucha. Jest to polaczenie kilku programow do prockow AMD. Czyli prgs, ktory pokazuje mody, odczytuje serie, itd... A procka i tak nie podkreci za Ciebie...

Nie lepiej samemu poczytac o o/c i zrobic wszystko przy pomocy Biosa? A jesli potrzebujesz, ktorejs z tych funkcji, jaka ma ten program, to Ci gwaranuje, ze znajdziesz napewno za free.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie kupilem ten program. Niestey do konca racji nie masz, program rzeczywiscie nic za mnie nie robi, ale nawet sie tego nie spodziewalem. To co jest zawarte w programie rzeczywiscie mozna znalezc w internecie, ale za 2zl to nie wiem czy warto tego szukac (tymbardzie ze znalezienie wszystkich tych informacji zajelo by wiecej niz tydzien) algorytm liczacy wspolczynnik PR jest rzeczywiscie dosc odbry, a wydzielana moc cieplna...sam do konca nie wiem, niby jest napisane ze jest zodna ze specyfikacja AMD, ale ten ne benchmark.pl pokazuje nieco inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co płacić za coś, co można mieć za darmo. Co do tygodnia szukania, to naprawdę przesadzasz - można to wszystko znaleźć w najwyżej godzinę - wystarczy przejrzeć tytuły postów na paru stronach w tym dziale, co ciekawsze przejrzeć, wklepać parę rzeczy w googlach i po bólu. Ale jak wolisz płacić, to płać :)

Tylko nie doklejaj już więcej postów z reklamą tego badziewnego programu do innych postów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co płacić za coś, co można mieć za darmo.

Jedyne co by mnie moglo sklonic do zakupu za 2zl, to pozytyw na allegro i nic wiecej :-|

Jaki tydzien szukania? Przeciez, to wcale tyle nie zajmuje, a napewno przy okazji szukania mozna sie dowiedziec czegos wiecej. Poptostu koles nabija sobie pozytywy i zarabia na leniwych ludziach, nic wiecej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra podpuszczam was wszystkich zebyscie kupii ten program pewnei od tego wydatku miesiaczy budrzet sie zalamie, jak narazie negatywow kolo za ten program nie dostal, a co do infa ktore mozna znalezc na forum. prosze was LITOSCI!! jednemu sie cos wydaje drugi mysli ze a trzeci gdzies widzial cos tylko juz dobrze nie pamieta

jakby ten program by darmowy to byscie sie niem podniecali i go chwalili ale jak kosztuje 2zl to juz jest chlam

poprosze o linka: jak zrobic 128KB Cache L2 na applebredzie!!!!?????!?!?!?!?!

dziekuje pozdrawiam kupujcie CHIPA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście wszystko to można znależć w necie /// ale tu mamy wszytsko zebrane do kupy .. za 2 złocisze ... gościu napisał program ..i cche na tym zarobić ..... cóż w tym dziwnego .... szanuej takich ludzi zawsze + 1 pozytyw .. sam kupiłem i jestem zadowolony .... tylko do tej mocy pobieranej mozna sie przyczepic .... bo miom zdaniem jest zaniżona ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...