Buzzy Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Mówisz i masz Edytowane 2 Listopada 2005 przez Buzzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Wina lezy zarówno troche po stronie uzytkownika add_ek a moderacją która z nudów wlepiala mu karne punkty za jego "wielkie wykroczenia", addek miał racje w wypadku że nie edytuję swoich postów (i nie dodaję...) tylko czekam parę dni - jeśli nie ma odpowiedzi, pytania...- dodaję swoją nową... Postąpił dobrze (ustąpił głupszemu) lecz moze zabardzo nerwy go poniosły... Edytowane 2 Listopada 2005 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Robak- Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 a o co wogóle chodzi? ja nawet nie wiem jakie są tu zasady :lol2: jak dla mnie jeżeli koleś kontynułuje swój temat, to o co chodzi? czemu nagle ma "bana", "kicka" czy co tam jeszcze. Myśle że na tym forum było ze 100 tematów których autorzy bardziej zasługiwali na "bana" od zaraz niż add_ek który jednak cos tam moduje, wogóle tego nie czaje. No i dzieki jakiemus moderatorowi nie zobaczymy jak skończył sie ten mod :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 addek dostal bana bo sie postawil, bronil swojej racji a moda mozna zobaczyc na innych forach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 http://www.mod-planet.com/forum/viewtopic.php?p=13430#13430 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Haha, ale to forum to lipa, ja nie moge :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 koniec dyskusji na temat bana. ew tylko posty na temat tego moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...