Darth_Reaven Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Panowie mam teraz win 2003 z sp1 wczesniej mialem bez sp i chodzilo miodzio na sterach od xpka a teraz jak instaluje to sie instalator wiesza help :( jakie strey wybrac do radeonka ? ktore z ich sajta bo nie widze nigdzie win 2003 :D heh neistety to samo jest z sb live 5.1 :/ pomozcie :) Edytowane 17 Października 2005 przez Darth_Reaven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Panowie mam teraz win 2003 z sp1 wczesniej mialem bez sp i chodzilo miodzio na sterach od xpka a teraz jak instaluje to sie instalator wiesza help :( jakie strey wybrac do radeonka ? ktore z ich sajta bo nie widze nigdzie win 2003 :D heh neistety to samo jest z sb live 5.1 :/ pomozcie :) 1704036[/snapback] Dziwne ja uzywam win2k3 od ponad roku i mialem z nim zadnych problemow jezeli chodzi o stery.Wszystkie stery sa dedykowane pod winXP a u mnie chodza miodnie. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth_Reaven Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 pisalem ze bez sp chodzilo ok a teraz z sp nie idzie miodnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 pisalem ze bez sp chodzilo ok a teraz z sp nie idzie miodnie ... 1704997[/snapback] A mnie chodzil miodnie bez i z Sp1... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...