someone88 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Czy można w ramach jej przdłużenia przeciąć i dołączyć inny kable do niego i będzie to działać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 inny kabel to masz na myśli też skrętke czy zupełnie inny kabel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Nie sadze zeby to moglo dzialac. Chcesz przedluzyc to albo najprostszy hub i dolaczyc, albo qpic nowy dluzszy kabel. edit:bledy(pisze na klawiaturze ekranowej) Edytowane 17 Października 2005 przez 3rRoR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 inny kabel to masz na myśli też skrętke czy zupełnie inny kabel? 1704114[/snapback] też skrętke chodzi oto że nie mam zaciskarki i zalożenie nowych końcówek może przez to sprawić mi problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ja tak zrobilem i bez problemu śmiga. Tylko pamietaj o dodatkowym "otaśmowaniu", zeby się przypadkiem żyły nie zwarły, bo może się coś złego zrobić...Aha - połączenia lutowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...