pelipo Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Witam. Zakupiłem niedawno kartę Winfast A 400 TDH 256MB. (GF6800) Zainstalowałem Riva Tuner i zabrałem się za odblokowanie 4 zablokowanych potoków i vertexa. Vertex ok, ale potoki powodują artefakty. Pytenie jest takie: Czy można odblokowywac potoki pojedyńczo,lub po dwa, czy istnieje tylko opcja wszystkich czterech jednoscześnie, bo tylko na tą ostatnia opcje pozwala mi Riva. Czytałem w róznych opisach o grafsach, np. w Chipie, że goście odblokowują je pokolei, a przynajmniej do dakiego dzoszedłem wniosku, po zawartych w artykułach inforemacjach. Więc jak to jest? Może powinienem urzyć innej wersji Rivy, albo innego programy, jeśli taki wogóle istnieje. Proszę o info. Pelipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Z tego co sie orientuje, to odblokowuje sie 4-kami. W LE mozesz odblokowac ktoras z 4-rek lub wszystkie 8 potokow natomiast w 6800 jest tylko 1 czworka do odblokowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 tak jak ridczak napisal - potoki sa tu zorganizowane w tzw. "quady" po 4ry potoki - wiec nie da sie osobno odblokowywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelipo Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 To [gluteus maximus] z oblokowaniem, bo w Half Life II są artefakty, A jak już jesteśmy w temacie, to to jak proponujecie podkręcać ? Podobno o 5 MHz jest dobrze i ponownie uruchamiać. Jakie są zagrożenia ? Czytałem, ze ta karta dobrze się kręci. Gość ją puścił na 490/940, na firmowym chłodzeniu, i pracuje stabilnie. Zanim dojdę do 2/3 ty wartości, zwiększając o 5, to do świąt mi zejdzie. Może na początku mozna o 20 ? Dajcie znać , dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 e ja tak nigdy nie robilem;] moja ti4 z 250\500 przekrecilem odrazu na 300/600 nie zadzialalo, to zjezdzalem o 5;D proponuje Ci dac wartosc taka jaka przyposzczasz i nic sie nie stanie nawjzej zwiechnie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 raczej zerknij jak ludziom chodza te grafy i podkrec troche ponizej a potem pomalu do gory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Tylko wtedy nie masz 100%, że nic nie spalisz... :D (ale ciężko jest spalić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...