Skocz do zawartości
pelipo

Odblokowanie Potoków W Winfast A400 Tdh 256mb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zakupiłem niedawno kartę Winfast A 400 TDH 256MB. (GF6800)

Zainstalowałem Riva Tuner i zabrałem się za odblokowanie 4 zablokowanych potoków i vertexa.

Vertex ok, ale potoki powodują artefakty.

Pytenie jest takie:

Czy można odblokowywac potoki pojedyńczo,lub po dwa, czy istnieje tylko opcja wszystkich czterech jednoscześnie, bo tylko na tą ostatnia opcje pozwala mi Riva.

Czytałem w róznych opisach o grafsach, np. w Chipie, że goście odblokowują je pokolei, a przynajmniej do dakiego dzoszedłem wniosku, po zawartych w artykułach inforemacjach.

Więc jak to jest?

Może powinienem urzyć innej wersji Rivy, albo innego programy, jeśli taki wogóle istnieje.

Proszę o info.

Pelipo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To [gluteus maximus] z oblokowaniem, bo w Half Life II są artefakty, A jak już jesteśmy w temacie, to to jak proponujecie podkręcać ?

Podobno o 5 MHz jest dobrze i ponownie uruchamiać.

Jakie są zagrożenia ?

Czytałem, ze ta karta dobrze się kręci. Gość ją puścił na 490/940, na firmowym chłodzeniu, i pracuje stabilnie.

Zanim dojdę do 2/3 ty wartości, zwiększając o 5, to do świąt mi zejdzie.

Może na początku mozna o 20 ?

Dajcie znać , dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi