Skocz do zawartości
wilczek

Dziwna sprawa :|

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu chyba metal (ale niezbyt dobrze pamiętam) napisał iz zmniejsza mu sie ilość napisanych postów w liczniku :?

Początkowo myślałem że to może jakas pomyłka ale od tego czasu spoglądałem ostatnio na ilośc moich postów, i zauważyłem dziwną rzecz :| czasami zmniejsza sie po 4,5 liczba napisanych wiadomości. np. według tego co od dzisiaj napisałem i ilości postów rano powinienem miec coś 856 a jest mniej. Dodam że jeszcze przd 30 minutami miałem 854 a teraz jest mniej. O co tutaj chodzi :?: Czy jest jakoś tak że jak cos sie niespodoba moderatorowi to np. -5 na liczniku czy co. Czy jest to po prostu jakiś błąd w stronce i czasami sie tak dzieje ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chodzi o liczbe postów, bo na licznik zaczełem zwracać uwage dopiero po tym co napisał metal ale o to dlaczego tak sie dzieje.

W to aby była to wina usuniecia jakiegoś posta to raczej wątpie bo nie został ostatnio żaden taki usunięty gdzie napisał bym z 5 odpowiedzi, ostatnio chyba nie było nawet kasowanych postów tylko pozamykane. Chce po prostu wiedziec czy to jakas forma kary jak ban stosowanej przez moderatora (chociaż mam nadzieje że nie było ostatnio żadnego pretekstu aby ją zastosowac) czy może jakiś błąd stronki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To juz jakas mania z tym powtarzaniem postów => najpierw tanaka, a potem SuchyY :wink:

Juz zrobiłem z tym porządek :twisted: A potem się dziwią, że im postów ubywa.

Musicie zdawac sobie sprawę, że posty z forum testowego sa kasowane. Również kasowane są powtarzające się posty (tak jak było tutaj), więc jeżeli wam się to często zdarza, to sie nie dziwcie, że wam licznik sie cofa. To samo dotyczy bezsensownych tematów i postów - też się je usuwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeśli nic ostatnio nie pisałem na forum testowym, każdy post jaki dzisiaj napisałem jeszcze jest i nie wysyłam kilka razy tego samego tekstu ??

Moderatorzy przegladaja forum i moga natrafić na twoje posty np. z przed tygodnia i te usunąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to licznik nie ma sensu! to nie powinno miec wplywu przeciez. Bo skasuja kiedys posty sprzed roku wszystki i cyk, polowa postow mniej

Jak piszesz polowe postow na forum testowym to gratuluje madrosci!

Czytaj uwaznie!

WYWALILEM POSTY Z FORUM TESTOWEGO, NA KTORYM TO MAJA PRAWO BYC PIEC DNI!

Poczytaj regulamin, a pozniej sie wypowiadaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To juz jakas mania z tym powtarzaniem postów => najpierw tanaka, a potem SuchyY :wink:

co ? nie moja wina ze mi forum stoi dalem odswierz i dalej qpa wiec dalem wyslij no i pojawily sie dwa posty http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14709 zobacz tu a teraz jak na zlosc furum zaczelo szybciej chodzic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nie rzeźnik!

Z tego co wiem nie ma mozliwosci zmieniania licznika (przynajmniej ja nie mam)

Dzisiaj wywalilem 70 tematow

Tu macie przyczynę :lol:

Tia jedni pracuja a drudzy sie opierniczaja :/

A teraz zgadnij o kim mowie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytaj uwaznie!

dło kłogo to ? do mnie czy do wilczka ??? 8O ... ja wogóle coś pisałem na testowym ??? 8O chyba z jakieś 3-kilka postów Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pier*le ......bo juz nie moge czy liczba postow pod emblematem jest dla was az taka wazna .....mnie to pier*li czy mam -80 czy 765483 , przegladajac forum mozna sie zorientowac kto ma pojecie a kto napieprza posty bez sensu ....geez...

- sor ale juz nie moge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytaj uwaznie!

dło kłogo to ? do mnie czy do wilczka ??? 8O ... ja wogóle coś pisałem na testowym ??? 8O chyba z jakieś 3-kilka postów Dołączona grafika

Juz chyba poprawilem

Czy posty np. z kwietnia tez sa/beda kasowane? (chodzi mi o inne fora jak testowe :osla,gry itp?)

Nie, kasowane sa wylacznie posty z FORUM TESTOWEGO, co zreszta jest napisane w jego regulaminie, czy jak to tam sie nazywa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pier*le ......bo juz nie moge czy liczba postow pod emblematem jest dla was az taka wazna .....mnie to pier*li czy mam -80 czy 765483 , przegladajac forum mozna sie zorientowac kto ma pojecie a kto napieprza posty bez sensu ....geez...

- sor ale juz nie moge

mnie też to wisi ale chciałem tylko zwórić uwage że coś kosnumuje mi moją ciężką pracę :wink: :lol: Dołączona grafika buuhahaha...

... najbardziej w liczniku mi się podobało to że miałem 666 postów Dołączona grafika hehehe...

a najlepsze zamiast licznika był by opis uczestnika tak ja jest czyli zawansowany itd.... Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ot: ile trzeba wpłacić :wink: :lol: żeby zmienić napis pod nazwą użytkownika na cuś innego niż zawansowany łużytkownik ? Dołączona grafika... czy wogóle istnieje taka możliwoś i czy takie coś mogą sobie tylko modeży załatwić ? Dołączona grafika... to na jakie konto wpłacić kesh ??? :lol: hehehe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ot: ile trzeba wpłacić

LOL & ROTFL

To juz admini nadaja nam takie nazwy , innym userom nazwa zmienia sie automatycznie, po nawaleniu jakiejs tam liczby postow.

Moderatorzy nie maja takiej mozliwosci, wiec robi to dla nich administracja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeśli nic ostatnio nie pisałem na forum testowym, każdy post jaki dzisiaj napisałem jeszcze jest i nie wysyłam kilka razy tego samego tekstu ??

Ja tez nic ostatnio nie pisalem , a wje........ ssalo mi kilka postow z licznika.

Chodzi o to ze mogles pol roku temu pisac na testowym a dzis zostanie to wykasowane.

W ogole to jaranie sie licznikiem jest smieszne i IMHO wazne tylko dla postfuckerow

Wazna jest jakosc, nie ilosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reed jak dla mnie to te liczniki i tak nie maja sensu bo nic nie mówią o jakości tych postów ale troche mnie to zdziwiło więc chciałem sie dowiedziec czemu tak se dzieje. Chyba wkońcu czas pomyślać na jakimś bardziej mówiącym wskażnikiem. Może można by było tak zrobić aby jesli komuś w czymś pomogłeś lub spodobał sie twój post to dawał by Ci punkta. I to właśnie te punkty świadczyły by o jakości postów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reed jak dla mnie to te liczniki i tak nie maja sensu bo nic nie mówią o jakości tych postów ale troche mnie to zdziwiło więc chciałem sie dowiedziec czemu tak se dzieje. Chyba wkońcu czas pomyślać na jakimś bardziej mówiącym wskażnikiem. Może można by było tak zrobić aby jesli komuś w czymś pomogłeś lub spodobał sie twój post to dawał by Ci punkta. I to właśnie te punkty świadczyły by o jakości postów

Swietna mysl :)

Zapodaj temat adminom, bo nie wiem czy takie cos jest wykonalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myśle że ty masz z nimi lepsze układy i do tego dostęp na forum dla moderatorów czyli masz większe szanse na wprowadzenie czegoś takiego więc popytaj sie marco czy coś takiego jest wykonalne i jak zpatruje sie na to reszta moderatorów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi