Geralt18 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 hej. Mam pytanei czy te Celerony M roznia sie czyms znacznei od Pentiumow M (opza iloscia cache i magistrala systemowa) i czy taki celek bedzie duzo gorszy od mojego Antka??? z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 hej. Mam pytanei czy te Celerony M roznia sie czyms znacznei od Pentiumow M (opza iloscia cache i magistrala systemowa) i czy taki celek bedzie duzo gorszy od mojego Antka??? z gory dzieki za pomoc 1704259[/snapback] o ile mi wiadomo, to obecne Celerony M, to poprzednie P Centrino z 1MB cache (Banias, o ile pamiętam). coś takiego właśnie. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krazik Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Cele M maja juz nowe rdzenie (moj ma Dothana), od PM roznia sie tylko o polowe mniejszym cache oraz brakiem speedstepa. Wydajnosciowo prawie identyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Cele M maja juz nowe rdzenie (moj ma Dothana), od PM roznia sie tylko o polowe mniejszym cache oraz brakiem speedstepa. Wydajnosciowo prawie identyczne. 1709327[/snapback] Przy tym samym zegarze ! tylko że Celeron ma zegar 1,3 Ghz-1,6 Ghz natomiast Pentium M to zegar : 1,6 Ghz - 2,13 Ghz :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...