Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Stary, życie już dawno temu mnie nauczyło że przez telefon to sie niczego nie załatwi.... Gdybym sam sie nie ruszył do BOKu to pewnie do tej pory miałbym te 512kb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Kiedyś udało mi się załatwić dwa razy przez telefon ;] Jak kablówka nawalała to tego same dnia przyszedł fachman, a drugi raz żeby zrobili gniazdko w drugim pokoju. Ale tak czy siak - u mnie. Jeszcze miesiąc musze się z nimi przebujać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Też macie tak? Chyba nie muszę dodawać, że co 2 godziny wywala mnie z neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 hmm... u mnie co godzine wygasa, ale nie wywala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 No właśnie, a mnie co 2 godziny wywali na 2 s i przerywa mi wszelkie downloady, połączenie z serwerami (w bfa mam problem z połączeniem, w tdu mnie wywala) i ogólnie jest bardzo denerwujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Też mam coś takiego ale nie rozłącza nic. Parę dni temu za to co jakiś czas net zanikał (ff i konekt umierały, natomiast torrent dalej tam powoli leciały). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Parę dni temu za to co jakiś czas net zanikał (ff i konekt umierały, natomiast torrent dalej tam powoli leciały). To miałem ;] gg sie rozłączało i tlen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Może ktoś uciekł z MM do innych operatorów (szczególnie chodzi mi o tych co działają na łączach TP). Jak wtedy ma się sytuacja? Obecnie siedząc na MM jest tak: dostajesz modem który podłączasz do karty sieciowej, instalujesz do niej sterowniki i to koniec instalacji. Net się nie rozłącza, aby dostać nowe IP. Po prostu masz Internet, czy u operatorów korzystających z łącz TP jest tak samo (komfortowo - nie wchodzimy w jakość usługi)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 tak, o ile masz modem z wyjsciem ethernet modemy na usb potrzebuja dodatkowych sterownikow aha, ten modem od mm do niczego sie nie nada poza mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 A jak jest z uzyskiwaniem nowego IP, jak to się tam odbywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 jest przyznawane dynamicznie, jak się rozłaczysz to poponownym polaczeniu masz inne ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 jest przyznawane dynamicznie, jak się rozłaczysz to poponownym polaczeniu masz inne ip Mi sie nie zmienilo IP od 3 lat. Nawet po zmianie modemu na nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Ip jest przypisywane do MACa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) Mi sie nie zmienilo IP od 3 lat. Nawet po zmianie modemu na nowy. Ip jest przypisywane do MACa. halo, kolega Xanagaz pytał się jak to jest u innych operatorów działających na liniach TP w tym kontekscie moja odpowiedz jest wlasciwa B-) Edytowane 27 Września 2007 przez Krzynek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 A co sądzicie o ich promocji: 1mbit za 49zł,- (jeżeli pobierzesz mniej niż 1GB to nie płacisz za neta, dobre jak gdzieś na wakacje jedziesz, albo coś ;) ) ? To 49PLN to wychodzi dla mnie, bo mam jeszcze dwie inny usługi od nich. Przy jednej usłudze jest chyba 59, nie pamiętam dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Dostalem wczoraj fajna oferte od nich - 6mbit za 119 zlotych. Warto sie przejsc do boku jak sie skonczy umowa, zawsze cos ciekawego proponuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 pytanko, bo nikt na to nie opdpowiedział. jestem w plocku i musze miec szybki net. jest opcja 6mbit na 12 miesiecy. chce to rozdzielic na : -2 notki -stacjonarka -3 konsole wykryja mnie czy mnie nie wykryją ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...view=getnewpost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Od 3 dni mam uno problemo z torrentami - nic nie idzie, ani down ani up, ktoś wie wtf? Jakieś blokady pozakładali czy co? MACa nawet zmieniłem i też ni hu-hu ;] Edytowane 28 Października 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Mi tez cos zwolnilo. Ale troche leci.. Tak 2kB/s... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Również mam problemy z torrentami, do tego jeszcze nie ładuje się kilka zagranicznych stronek i ciągle zrywa połączenia w steamie.... update. Po resecie modemu jest już lepiej jeżeli chodzi o upload i steama. Reszta nie bardzo... I już działa...;] Edytowane 28 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 U mnie dla odmiany wszystko dziala normalnie, nie wiem jak p2p bo nie uzywam. Padlo za to EPG w telewizji hyhy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) No u mnie też już wszystko bangla. I całe szczęście. edyta: i znowu torrenty stoją, wuteef Edytowane 29 Października 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Zastanawiam się co się dzieje. Wszystko działa do wieczora, potem zaczynają się problemy ze steam'em i konnektem (najlepsze jest to że gg działa wtedy bez problemu :lol:). Torrenty właśnie przed chwilą umarły <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Od 16 do 22 nie ma torrentów, steama nie używam, gg@konnekt czasami zniknie ale za to dżaber działa cały czas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 a nie mowilem, zmiencie operatora bo mm naprawde nie rokuje nadziei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Od 16 do 22 nie ma torrentów, steama nie używam, gg@konnekt czasami zniknie ale za to dżaber działa cały czas ;)Cały czas?(z tymi torrentami :P) Bo u mnie z torrentami problem był tylko 28października i dziś.... Edytowane 1 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Od czasu mojego posta opisującego ten problem (28 października) codziennie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 W takim razie muszę poobserwować sytuację u mnie w tych godzinach i ewentualnie wybrać się do zBOKu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Idealnie o 22 transfer na torrencie rozpędza się na max łącza i tak zostaje. Jutro wybieram sie do boku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...