seba35 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 czy moze mi ktos udzielic wskazowki jak zainstalowac karte muzyczna ISA pod Mandriva 2005 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btal Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 alsaconf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba35 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 alsaconf 1704362[/snapback] a co to jest alsaconf ?? bo ja jestem z linuksa komplernie zielony :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) a co to jest alsaconf ?? bo ja jestem z linuksa komplernie zielony :/ 1704537[/snapback] To polecam zakopac sie po pas w ziemi i podlewac sie woda, moze sie jeszcze ladniej zazielenisz? :blink: Ciezko ci wpisac na http://google.pl 'alsaconf' i wygooglac? Jezeli jest tak jak pisze to odpusc sobie linuksa, on jest dla ludzi ciekawych nowego, dociekliwych i co najwazniejsze 'MYSLACYCH' Edytowane 17 Października 2005 przez lofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba35 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 no tak nie ma to jak przmadrzaly koles :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 nie bierz tego do siebie. jesli zaczynasz przygode z linuksem, faktycznie m.in. z powodów kompilacji jadra (dla swojego configu) bardzo przydatna okazuje sie przegladarka. Wiele przypadkow moze sie roznic, stad padla ta sugestia. ps. zawsze w linux mozesz dowiedziec sie wiecej z manual'a, mozesz uzyc takze man <cos>, apropos <cos> poza tym forum jest jak najbardziej tym miejscem, gdzie sie mozna dowiedziec kilka waznych informacji ale i czasami kilka blednych wskazowek - google.pl jest jak najbardziej ok. ps2. ustawic dzwiekowke mozesz takze w x-ach, czyli wprowadzanie z palca niekoniecznie jest niezbędne;) pozdro i powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 no tak nie ma to jak przmadrzaly koles :/ 1705839[/snapback] Wiesz kto jest gorszy od przemadrzalego kolesia? Koles, ktory nie potrafi ruszyc wlasnym mozgiem i czeka, az kazdy poda mu gotowe rozwiazanie na tacy...Podalem ci link do google. Czy naprawde tak ciezko znalezc tam odpowiedz? Napisz..jak nie potrafisz to ci pomoge... :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba35 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 nie potrafie bo mam zainstalowanego linuxa od ok 2 dni i jedyne co umiem to podstawowe komendy ktore pozwalaja sie poruszac po terminalu i nic poza tym. kazdy jakos zaczyna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...