Snowballer Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Chciałbym sie zapytac jak zmienić BIOS w karcie firmy ATI. Dokładniej to w X800GTO2 bo zamierzam ją kupić. Prosze o dokładne opisanie[jestem zielonawy] a i prosze nie bluzgać na mnie. Do moderatorow: Szukałem na forum ale nie znalazłem dokładnie opisu. Prosze o nie usuwanie tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Chciałbym sie zapytac jak zmienić BIOS w karcie firmy ATI. Dokładniej to w X800GTO2 bo zamierzam ją kupić. Prosze o dokładne opisanie[jestem zielonawy] a i prosze nie bluzgać na mnie. Do moderatorow: Szukałem na forum ale nie znalazłem dokładnie opisu. Prosze o nie usuwanie tematu. 1704443[/snapback] http://benchmark.pl/artykuly/recenzje/Rade...X800GTO2LE.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snowballer Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) nie powiedzieli o tym ze trzeba sobie nazwac plik z biosem. a w niektorych opisach[np na stronce techpowerup] pisze ze mam nazwac O i p a w benchmark pisze f -p. moze ktos powie dlaczego to sie zmienia?? Edytowane 17 Października 2005 przez Snowballer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...