Snowballer Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Chciałbym sie zapytac jak zmienić BIOS w karcie firmy ATI. Dokładniej to w X800GTO2 bo zamierzam ją kupić. Prosze o dokładne opisanie[jestem zielonawy] a i prosze nie bluzgać na mnie. Do moderatorow: Szukałem na forum ale nie znalazłem dokładnie opisu. Prosze o nie usuwanie tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Snowballer napisał(a): Chciałbym sie zapytac jak zmienić BIOS w karcie firmy ATI. Dokładniej to w X800GTO2 bo zamierzam ją kupić. Prosze o dokładne opisanie[jestem zielonawy] a i prosze nie bluzgać na mnie. Do moderatorow: Szukałem na forum ale nie znalazłem dokładnie opisu. Prosze o nie usuwanie tematu. 1704443[/snapback] http://benchmark.pl/artykuly/recenzje/Rade...X800GTO2LE.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snowballer Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) nie powiedzieli o tym ze trzeba sobie nazwac plik z biosem. a w niektorych opisach[np na stronce techpowerup] pisze ze mam nazwac O i p a w benchmark pisze f -p. moze ktos powie dlaczego to sie zmienia?? Edytowane 17 Października 2005 przez Snowballer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...