Slayer Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Kiedyś szukałem- było kilka nawet niezłych, ale po pewnym czasie niestety serwisy padały ( www.aukcja.com) :( Znacie coś? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Coś znalazłem- www.aukcja.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Kiedyś szukałem- było kilka nawet niezłych, ale po pewnym czasie niestety serwisy padały ( www.aukcja.com) :( Znacie coś? 8) nie ma godnego rywala, i raczej nie bedze. Jak dla mnie to bardzo dobrze ze jest tylko jeden. Jak musze cos sprzedac uzywanego lub kupic to wiem gdze i nie zastanawiam sie gdze to wystawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Jeszcze nie tak dawno korzystałem z aukcjii na www.wp.pl i właśnie na www.aukcja.com ( symbolem był uśmiechnięty lisek :( ). NIe no....coś chyba w necie jeszcze godnego uwagi jest!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Możesz spróbować: www.adico.pl (nie jestem pewien tego adresu) Na wirtualnej Polsce też jest giełda obie darmowe (przynajmniej były jak zaglądałem tam ostatnio) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Jeszcze nie tak dawno korzystałem z aukcjii na www.wp.pl i właśnie na www.aukcja.com ( symbolem był uśmiechnięty lisek :( ). NIe no....coś chyba w necie jeszcze godnego uwagi jest!!!!!! niestety jak dla mnie nie... :( porównaj sobie chociazby ilosc przedmiotów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 www.wp.pl połączyła się z 2 tygodnie temu z alllegro i właściwie, to taka nakładka na stronę Allegro- nic poza tym :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja znam tylko allegro i adico!!! Ale allegro to juz monopolista jak tpsa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...