krogoth111 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Spojrzałem na linię +12v i się przeraziłem... Ja mam zasilacz 500 wat... http://sxq.risp.pl/E.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Z tego co czytałem to napięcie sprawdza się miernikiem, a nie programami. Pozatym podkręć obroty wentylatora na procku bo ugotujesz proca przy 69*C i to zapewne w Idle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Nie w IDLE... Zobacz na ikonkę SETI prze zegarze :} Poza tym akurat w pokoju mam 28 stopni bo mi zimno :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 No ale i tak mog byś dać te obroty na 1700/min zlały by się z szelestem na chipsecie :wink: Napięciem w programach się nie przejmuj. Mi na moim GTF pozazuje : Aida32: +12->~11.49 +5->~4.90 Everest: +12->~12.06 +5->~5.10 W Si Software Sandra jeszcze inaczej... Jeśli chcesz mieć dokładne dane o napięciu to miernik w dłoń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Za dużo? Eee nic mu nie będzie a jak coś mu sie stanie to oddam na gwarancje ma jej jeszcze sporo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...