Gość hydro2 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Jak w temacie 1) Jak wlaczam forum to za kazdym razem musze sie logowac mimo,ze daje by mnie zapamietal.W pracy na WME nie mam takiego problemu.Dlaczego tutaj sie tak dzieje i jak temu zapobiec?? 2) Za kazdym razem jak instaluje maxthona to blokuje mi to emotki,tzn - nie ruszaja sie.Nie chce innej przegladarki (wiec mi nie pisac,zainstaluj opere,mozille bo ja tez mam).Nawet jak odznaczam blokowanie pop-up w czasie instalacji to i tak po uruchomieniu Maxhtona nie ruszaja mi sie emotki ani w gg ani na zadnej stronie internetowej.Jak temu zapobiec??Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Może masz włączony Firewall :blink: 1704848[/snapback] Wlasnie nie mam firewalla :P Jakies inne pomysly ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solek1315 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Wlasnie nie mam firewalla :P Jakies inne pomysly ?:P 1704884[/snapback] i przyznałeś sie publicznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 i przyznałeś sie publicznie... 1704999[/snapback] No i co to ma do rzeczy.Powiecie mi co zrobic,czy nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) A ja mam 2 firewalle :D... Raz sie gostek przedostał, i mi jakiegoś wirka przesłał, ale mam MKS i poszedł... Potem był krwawy odwet (on nie miał :D)... Edytowane 17 Października 2005 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ja mam w routerz i MKS :D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Dobra,zainstalowalem inna wersje Maxhtona i narazie jest ok,ale nadal mam problem z logowaniem sie na tweaka.Za kazdym razem musze wpisywac login i haslo mimo,ze daje by mnie pamietal.Wiec co mam zrobic by mnie zapamietal i dlaczego w pracy mnie pamieta na win me a na xp (SP1 i 2 - bez znaczenia jaki mam) nie pamieta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Sprawdź czy masz włączoną obsługę cookies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ja kiedys dla zabawy zainstalowalem kumplowi trojana :D i pozniej melodysjki mu z biosu gralem, cdrom otwieralem monitor wylaczalem itp :D ale zwala byla :lol2: Sproboj wlaczyc obsluge cookies i niewywalaj codziennie histrii:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 A ja mam 2 firewalle :D... Raz sie gostek przedostał, i mi jakiegoś wirka przesłał, ale mam MKS i poszedł... Potem był krwawy odwet (on nie miał :D)... 1705089[/snapback] jaasssne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ja kiedys dla zabawy zainstalowalem kumplowi trojana :D i pozniej melodysjki mu z biosu gralem, cdrom otwieralem monitor wylaczalem itp :D ale zwala byla :lol2: Sproboj wlaczyc obsluge cookies i niewywalaj codziennie histrii:D 1706480[/snapback] Z biosu? Może chodzi Tobie o PC Speaker'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) OKI,sprobuje wlaczyc cookiesy (jak wroce do domku) jak to nie pomoze to spytam znow :) Edytowane 18 Października 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 OKI,srpobuje wylaczyc cookiesy (jak wroce do domku) jak to nie pomoze to spytam znow :) 1706575[/snapback] Ale to chodzi o to żebyś włączył obsługę cookies. Pamiętaj żeby nie kasować cookies z forum jeśli chesz żeby login, hasło i ustawienia były zapamiętane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ale to chodzi o to żebyś włączył obsługę cookies. Pamiętaj żeby nie kasować cookies z forum jeśli chesz żeby login, hasło i ustawienia były zapamiętane. 1706610[/snapback] Wiem :) Juz poprawilem blad :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 I jak już jest ok ?? B) 1706665[/snapback] Nie.Okazalo sie,ze caly czas je mialem wlaczone,tym bardziej ,ze na innych forach jest ok :| Tak sie dzieje,odkad tweak zostal przeniesiony na nowy serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...