MeHow Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Jak w temacie? Chodzi mi o dzwonki, loga, gry, itd. itp. zeby je mozna bylo na dysk zapisac i za friko do koma ladowac ;) pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 www.midlet.org www.midletcentral.com ( trzeba się zarejestrować ) www.midlet-review.com www.cromidlet.tk www.zgroup-mobile.com www.java45.de www.spruce.jp/freemidlets/ www.microjava.com (rejestracja) www.javamobiles.com www.java-mobile.de www.netdesign4u.de www.midletzone.com midlet.ru/midlet/games.html www.jams.to/ mitglied.lycos.de/m4f republika.pl/stasheq/ www.wapindustrial.com/microcalc/MicroCalc.htm doktorek.civ.pl/wap/_midlety.php3 sporo tego jest w sieci jak Ci tego moało to po prostu wpisz w wyszukiwarce midlet i jazda a co do dzwonków i logo to jeszcze na naprawde dobrą strone nie trafiłem.... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 niech ci Bog poblogoslawi dobry czlowieku! pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 A jakas srednio dobra, ale co by dzwonki byly ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 widze że nawet nie chce ci sie przejżeć tych stron.... www.republika.pl/midlety to ostatnio namierzona strona, dział midy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 http://sl45.com/ obczaj tą strone; całkim, całkiem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 http://www.phonatic.net/siemens/ringtones.htm a te do wklepania bedzie tego dobrego ide lulu :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Kurde nieźle zzaraz wezmę się za przeglądanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Kurde ciulate (przepraszam za wyrazenie) to jakies jest... sciagam te pliczki (gier pod jave) tzn. o rozszerzeniach .jad i .jar jar. rozpakowywuje rarem, jada wrzucam do srodka i wszystko wpycham do katalogu games na karcie... potem chce odpalic i wyskakuje mi,ze chce cos pobrac komorka? o co chodzi??? pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ODWOŁUJE PYTANIE!!! JUŻ SOBIE PORADZIŁEM... ŁAJZA ZE MNIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 I z czym miałeś problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookash Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Ja poszukuje stron, gdzie za darmo mozna by wysylac do telefonu graficzne sms'y, jakies wygaszacze, loga operatora - chodzi mi tutaj o Nokie 3310. Moze ktos cos wie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Ja poszukuje stron, gdzie za darmo mozna by wysylac do telefonu graficzne sms'y, jakies wygaszacze, loga operatora - chodzi mi tutaj o Nokie 3310. Moze ktos cos wie? :wink:nie sądze żebyś znalazł, to nie te czasy.... :wink: mehow: pomyśl zanim zaczniesz klepać w te klawisze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 zenus juz wiele razy sie na tym zlapalem, ze pisze ;) a potem mysle lol lol lol... btw... sciagnalem sobie do siemensa dzwonek i nie wiem jak wklepac taki ciag znakow... o co w tym chodzi? X-Files: Theme E2(1/4) B2(1/4) A2(1/4) B2(1/4) D3(1/4) B2(1/2) P(1/4) E2(1/4) B2(1/4) A2(1/4) B2(1/4) E3(1/4) B2(1/2) P(1/8) G3(1/4) Fis3(1/4) E3(1/4) D3(1/4) Fis3(1/4) B2(1/2), Pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...