maz13 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Witam. MAM PROBLEM :mur: CHCĘ KUPIĆ LAPTOPA DO 5tys. zl I NIE BARDZO WIEM JAKIEGO? KOMPUTERY NIE SĄ MOJĄ NAJLEPSZĄ DZIEDZINĄ DLATEGO TEŻ PROSZE NIE PYTAJCIE DO CZEGO BĘDZIE SŁUŻYŁ (JAKO URZADZENIE DOMOWE DO WSZYSTKIEGO - od gier przez programy grzficzne po przegladanie stron internetowych) POTRAKTUJCIE TO TAK JAK "ty" MIAŁ BYŚ WYDAĆ NA LAPA 5tys. TO CO BYŚ KUPIŁ <_< ? ZASTANAWIAM SIE NAD DWOMA- OTO MODELE: TOSGIBA SAT M40X-119 http://www.vobis.pl/_index.php?a=jp&symbol=874172&parent=16 ASUS A6VC-B011 http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...id=48&grupa=424 JEŚLI MACIE INNE PROPOZYCJE TO CHETNIE ZOBACZE. POZDRAWIAM KAROL Edytowane 17 Października 2005 przez maz13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 z tych 2 jeżeli ma bć do wszystkiego to wybierz asusa, mo ma grafike z własna pamiecia, ihmo tylko wtedy jak zależy Ci na graniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Witam. MAM PROBLEM :mur: CHCĘ KUPIĆ LAPTOPA DO 5tys. zl I NIE BARDZO WIEM JAKIEGO? witaj, polecam tego. sam bym go był zanabył, jak bym miał tyle kaski (kupuje hp nx6110)... ten laptok nomalnie chodzi powyżej 5kpln ... poza tym, zauważ, że w vobisie dają kredyt tzw. 0%, więc możesz olac gotowiznę i bez kosztów sobie powoli za niego płacić... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUMMER Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 kredyt 0% w vobisie polega na tym, ze kosztuje 3,5% i jest na 10 miesiecy, z tym ze jesli chcesz wplacic czesc gotowka to jest to traktowane jako pierwsza rata i wtedy reszta dzieli sie na 9 rat. mam nadzieje, ze ktos to zrozumial, bo ja sam mam problem po przeczytaniu;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 JEŚLI MACIE INNE PROPOZYCJE TO CHETNIE ZOBACZE. POZDRAWIAM KAROL 1704910[/snapback] Zdecydowanie acer aspire 5024. Przebija te proponowane sprzety i <5000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...