Gość Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Skąd wziąć czytnik baz danych sql utworzonych przez forum phpbb na MySQL4? Szukałem w googlu, ale jakoś mi nie wyszło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Napisz o co dokladnie ci chodzi, w jaki sposob chcesz ta beze przegladac itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 jezeli chodzi ci o przegladanie i zarzadzanie baza to dobry jest phpMyAdmin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Tzn. mam zapisaną bazę w pliku (baza.sql), jest ona utworzona w wyniku aktywności forum opartym na phpbb. Jak w wygodny sposób można oglądać treść wysyłanych wiadomości itp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) phpMyAdminj/w a przy pomocy forum nie mozna? :blink: Edytowane 19 Października 2005 przez inesian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Nie, bo nie mam hosta z taką wielką bazą. Szukam programu offline! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 to postaw sobie na swoim kompie baze danych mysql (wrzuc do niej pliki bazy), serwer apache z php i wtedy phpmyadmina, wszystko lokalnie ladnie i przejrzyscie inaczej to bedzie ciezko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...