Zorex Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Witam i proszę o radę. Kupiłem niedawno płytę Asusa A8N-E z wbudowanym firewallem sprzętowym NVidia Firewall. Używam także NIS 2005 który jak wiadomo jest zintegrowanym antywirusem i ścianą ogniową. Wiem że można w Nortonie wyłączyć ścianę ale ciekawi mnie czy jest możliwe bezkonfliktowe działanie firewalla sprzętowego NVidia z softwa-rowym Nortonem. Czy wzajemnie się nie pogryzą. Dzięki za wszelkie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 wdług mnie nie powinno sie nic gryźć bo to jest sprzętowy firewall ale może ktoś inny ma jakieś zdanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Topic o tym firewallu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=150950&hl= Może coś znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...