stratussss Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Obecnie posiadam Pii 350/512kb/100 na plycie Soyo, podkrecanie zawiodlo bo nie moge zwiekszyc V-core a nie chce mi sie bawic w v-moda. Chce sobie kupic przejsciowke Slot 1 ---> PGA370 i wlozyc na nia Pentium iii 700 z radiatorem i wiatraczkiem. Aha, no i domyslam sie ze bede musial jeszcze dolozyc ramu bo mam teraz 256, tak ? Powiedzcie mi czy to dobry pomysl i czy wypali. Czy po takiej wymianie bede musial cos jeszcze kombinowac na plycie albo biosie ? Patrzac na ceny z allegro przejsciowki i procesora wynosi mnie to jednak duzo taniej niz nowy komputer, a zmiana wydajnosci przy jeszcze ewentualnym o/c nowego piii700 bylaby raczej duza. Z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 to zalezy czy p3 jest na fsb 100 czy 133. pozatym nie wiem jak z obsługa procka w biosie (jaki bios wgrać i czy jakiś obsługuje... sprawdz na stronie producenta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stratussss Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 to zalezy czy p3 jest na fsb 100 czy 133. pozatym nie wiem jak z obsługa procka w biosie (jaki bios wgrać i czy jakiś obsługuje... sprawdz na stronie producenta) 1705223[/snapback] fsb 100, bedzie pasowac. Ale nie wiem co z tym biosem, mam bios awarda i kiedy chcialem go sobie zupgradeowac to kazali placic. ;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 płacić za sciagniecie nowego biosa? powaliło ich? to przeciez jest obowiazek producenta aby udostepniać biosy i oprogramowanie do swoich produktów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...