Rycho Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Może będzie ktoś wiedział/miał Mam radio samochodowe "oryginalnego peugeota " i potrzebny jest do niego jakiś kod , bo radio jest zakodowane .Słyszałem ze można jakoś obejść te zabezpieczenia (kodem) , ze jest jakiś generator kodów który jak się poda nr radia (serial) to generuje nam kod ,ma ktoś taki program albo wie skąd go mogę dostać? Dane radia : Model PU9665A Serial 96 136 527-80 Za pomoc dziękuje z góry ! Pozdrav..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ;] wolumen??? czy sam wyciągnąłeś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Na wolumenie są juz odkodowane B) Wyciągał sam :) "Rycho" tylko niepisz bajek, że dostałeś je za rozliczenie od kumpla albo kupiles na allegro :wink: Zapytam się kumpla co z tym kodem jak wroci z roboty i dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 hehehe :) radio dostałem razem z zakupem AUTA :) Tylko nie wiedziałem ze przy odłączeniu go od zasilania repetuje się i trzeba jakiś kod.... Byłbym wdzięczny jakby ktoś mi pomógł z tym . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirTIM Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 To jest takie jak w zalaczniku? Jesli tak to kod trzeba odczytac z jumperow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Tak identyczne radioo :) !!! ident :> a Tylko co to sa te Jumpery ? nieznam sie na tym :) PROSZE O POMOC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirTIM Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 to znaczy ze kod ustalany jest poprzez zwarcie odpowiednich wyprowadzen procesora albo do masy albo do plusa i aby go odczytac trzeba wiedziec jaka jest konfiguracja zworek (jumpers) + miec kalkulator aby go wyliczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 A trudno sie to oblicza /wylicza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirTIM Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 wszystko da sie zrobic, podesle Ci na priv rysunek i wedlug niego napiszesz mi jak jest u Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...