samhain Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 -30 :) 1707262[/snapback] imo nie wytrzyma... ale mozna sie umowic na testy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 imo nie wytrzyma... ale mozna sie umowic na testy ;P 1707269[/snapback] Szkoda pompki na straty :-| , a nawet jak przeżyje to do takiego zastosowania będą ją potrzebowały 2-3 osoby max :-P bo wfc ma niewielu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 ja zaryzykuje kiedyś i kupie ją i zdam relacje samowi ;) ale nie myśle żeby aż do -30 doszło, no chyba że zrobić to specjalnie bez 'grzałki' ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 przy -30 to nie wiem czy ta pompeczka wam borygo przepompuje, to juz mocno geste bedzie, a w normalnych warunkach ona nie powala wydajnoscia :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 przy -30 to nie wiem czy ta pompeczka wam borygo przepompuje, to juz mocno geste bedzie, a w normalnych warunkach ona nie powala wydajnoscia :cry: 1708947[/snapback] Rybus... nie powala? widziales?... mam ja na 3 blokach, freezerze2, rezie 5,25 i pompuje i dzial ok... wiec moze nie powala, ale do czego? do podlewania ogrodu? czy do fontanny? wydajnosc ? :lol: :lol: gratuluje pompek 2000 l/h ;) i po co? :P :lol: :lol: jak widac na zalaczonym obrazku 500 l/h (lub jak to wyszlo na jet-pc 150l/h ) wystarczy do wc... ;) no chyba ze wolicie sie chwalic ze macie eheima ;) ale to juz nie moja sprawa :D btw ide zwiedzac Krakow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) samhain, czu ja mowie gdzies ze pompka do czegos sie nie nadaje w zwyklym wc? mowie tylko ze wydajnoscia nie powala raczej domyslam sie ze wfc lub jak kto woli fwc sie nie bawiles, i nie wiesz jak mocna pompka musi byc jak masz borygo -15 :] Edytowane 19 Października 2005 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 nie skomentuje wypowiedzie pt "nie wiesz, nie masz pojecia" itp... ;) to juz przerabialismy hyhyhy co do pompy... nie powala, bo nei musi powalac ;) jest do wc, daje rade i jest najtansza pompa do wc na rynku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...