kikus Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Siemacie. Dotychczas miałem tylko jedną kość Kingston 512 400mhz CL3, teraz dokupiłem drugą. Ustawiłem w biosie, aby chodziły BY SPD i na ddr400mhz (bo dotychczas chodziły jakos 333...) Jakie są najoptymalniejsze ustawienia dla tych pamięci w biosie, aby działały jak najlepiej i najszybciej?... dodam, że teraz mam wyniki w AIDA32 Odczyt - 2900... Zapis... - 1000.... :lol2: help... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 zmniejsz opóźnienia pamięci......to będą szybciej chodzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 zmniejsz opóźnienia pamięci......to będą szybciej chodzić 1707379[/snapback] nie wiem czy to sie da zrobic zeby było stabilnie ja swoje sprzedałem i kupiłem adaty w imperium.net.pl i 100% zadowolenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...