moral Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Witam mam taka karte x850xt PE PCI-E mam pytanie czy moge nagrywac sobie programy z tv dzieki tej karcie? jesli tak to jak? co mi potrzeba? jakie oprogramowanie? jaki kabel? dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 żeby coś nagrac musisz mieć wejście tv - ale ono służy do przechwytywania obrazu. jesli myślisz, że karta bedzie działała jako tuner to musisz mieć wersje ati all in wonder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moral Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 mam VIVO to nie jest to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) mam VIVO to nie jest to ? 1706562[/snapback] Mozna przy uzyciu vivo przechwytwyac obraz TV ale nie bezposrednio z kabla podlaczanego do TV ale przez magnetowid ktory ma wyjscie video czyli takie jak jest np. w kamerze. Edytowane 18 Października 2005 przez sucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...