S.S Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Witam Mam problem,złożyłem właśnie kompa i uruchomił mi się on tylko raz. Teraz za to diodki na DFI świecą się wszystkie cztery,tak jak by si komp zawiesił Co zrobić OProc to venice 3000 Edytowane 17 Października 2005 przez S.S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Witam Mam problem,złożyłem właśnie kompa i uruchomił mi się on tylko raz. Teraz za to diodki na DFI świecą się wszystkie cztery,tak jak by si komp zawiesił Co zrobić OProc to venice 3000 1705663[/snapback] 1. Sprawdź czy dobrze włożyłes pamieci -Slot 2 i 4 2. Sprawdź czy poprawnie włożyłes wiatrak na proca 3. Zrób "CLEAR CMOS" 4. Napisz cos wiecej bo bardzo enigmatycznie opisales co sie stalo, wiec trudno sie domyslic. Edytowane 18 Października 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Witam Mam problem,złożyłem właśnie kompa i uruchomił mi się on tylko raz. Teraz za to diodki na DFI świecą się wszystkie cztery,tak jak by si komp zawiesił Co zrobić OProc to venice 3000 1705663[/snapback] napisz coś więcej.......a po tym co tu napisałeś to moge tylko tyle powiedzieć że albo źle podpiołeś wiatraczek do procka albo ram źle wpiołeś albo poprostu kabelki do płyty źle wpiąłeś...sprawdź to dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.S Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Hmmmm wydaje mi się że podpiołem wszystko dobrze,wiatraczek od proca działa,clear CMOS też zrobiłem.RAM mam cztery kości,ale nawet jak włoże jedną do slotu 2 to i tak nic nie daje :( A kiedy chce kompa wyłączyć nie mogę,czyli tak jakby się zawiesił. Pomocy :mur: Ps.Może coś konkretniej chcecie wiedzieć Edytowane 18 Października 2005 przez S.S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 sprawdź na innym zasilaczu i pamięciach...........a jak to nie pomoże to udaj sie do serwisu z płytą główną bo to chyba ona......popytaj jeszcze na forum.......dziwny przypadek..... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...