piomark Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Możliwe że ten temat był już poruszany ale bardzo bym prosił o pomoc, ponieważ nic nie znalazłem a bardzo mi zależy na czasie. Mianowicie mam router D-Linka Dl-514 i dwa kompy pc po lanie i laptopa po wi-fi oba kompy są połączene z internetem ale się na wzajem nie widzą. Nie mam pojęcia co jest grane z laptopa mogę wypingować pc-ta ale na odwrót nie. Wyłączałem firewalle na obu kompach i nic żadnej reakcji w routerze dodałem zezwolenie na połączenia wewnątrz sieci ale nic to nie zmieniło. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
break33r Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 a pouatwaiales IP sieciowek w kompach na sztywno?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomark Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 nie na routerze jest DHCP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...