Skocz do zawartości
eryk1982

Nurburgring

Rekomendowane odpowiedzi

Czy istnieje na Pc jakaś gra w której podobnie jak GT4 mozna sobie pojeździć po "starej" północnej pętli niemieckiego toru nurburgring. Dogrzebałem się do informacji, że tor ten jest w grze Grand Prix Legends, która to niestety stała się białym krukiem rynku gier pc, a pozatym fajnie byłoby śmignąć po tym toże jakimś nowszym wózkiem

Edytowane przez eryk1982

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sew, a masz może linki do tego KLASYCZNEGO nurburgringu? Ja mam do GTR'a tylko tor z 2001. Szukałem na Black Hole- nie ma. Byłbym bardzo zobowiązany jakbyś podał tu linka do starej północnej pętli dla GTR właśnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi o tą pętle co w top gear robilł clarcson?

1706212[/snapback]

tak

wiem ze cala petla polnocna byla dostepna do gry Racer, ale to bylo jakies 2 lata temu i nie sledzilem dalej poczynan tej gry...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak

wiem ze cala petla polnocna byla dostepna do gry Racer, ale to bylo jakies 2 lata temu i nie sledzilem dalej poczynan tej gry...

1706286[/snapback]

Racer żyje, rozwija się, ciągle pojawiają się nowe samochody i tory.

Wnerwia jedynie nie kompatybilność starszych samochodów i torów z nowymi beta wersjami gry, działa to też w drugą stronę :(

Nurburgring 2002 GP (2002)

Author:  EA Sports !

Version: Final

Comment: Conversion from F1 2002 by Racerfreak

pewnie chodziło ci o ten tor, ciągle jest dostępny na http://www.racer-xtreme.com strona racera to http://www.racer.nl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, Mateusz, nie chodzi o tor na którym aktualnie rozgrywane są GP, a o klasyczną północną pętlę. Wersji Nurburgring GP jest pełno i dla GTR'a, ale tej pętli brak (choć Sewer był blisko ;)). Czekam na cud- może znajdą się działające linki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie chodziło ci o ten tor, ciągle jest dostępny na 1706673[/snapback]

niestety to jest krotka wersja, ale wiem ze istnieje dluga bo pamietam ze w nia gralem (10 min na okolo :D wytlumaczenie: masakryczne sterowanie)

Nie, Mateusz, nie chodzi o tor na którym aktualnie rozgrywane są GP, a o klasyczną północną pętlę. Wersji Nurburgring GP jest pełno i dla GTR'a, ale tej pętli brak (choć Sewer był blisko ;)). Czekam na cud- może znajdą się działające linki?

1706706[/snapback]

szukam full wersji do racera :wink:

edit: wlasnie sie sciagnela :D ale... niestety pochrzaniona grafika spowodowana wlasnie niekompatybilnoscia wersji

screen nie oddaje wszystkich bledow w grafice:

http://img76.imageshack.us/img76/6964/12ym1.jpg

Nürburgring Nordschleife

Edytowane przez Powerslave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry mój błąd, odpaliłem ten tor i faktycznie jest to trasa znana z 90% gier traktujących o wyścigach zresztą na najnowszej becie też tekstury się sypały.

Zaraz potestuję pętlę północną, pewnie problem tkwi w nieodpowiedniej wersji racera.

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Eryk. Dokładnie ten sam tor właśnie ściągam i miałem dawać tu linka ;)

Edit

Tor jest rewelacyjny. Odpowiedni grip, szerokość (w Forza na xbox jest wyraźnie za szeroko), doskonale się bryka ;) Polecam każdemu kto lubi sobie pojeździć w GTR.

Edytowane przez draak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tor jest konkret. Do tej pory najbardziej realistyczna gra samochodowa w jaka grałem to był LFS na myszce, ale że w Vobisie można było kupic DFP za 350!!!!PLN postanowilem dokupić do niej GTR i w komplecie z tym torem (ile on ma zakrętów???) po prostu szczęka opada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi