eryk1982 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Czy istnieje na Pc jakaś gra w której podobnie jak GT4 mozna sobie pojeździć po "starej" północnej pętli niemieckiego toru nurburgring. Dogrzebałem się do informacji, że tor ten jest w grze Grand Prix Legends, która to niestety stała się białym krukiem rynku gier pc, a pozatym fajnie byłoby śmignąć po tym toże jakimś nowszym wózkiem Edytowane 17 Października 2005 przez eryk1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Tor jest zrobiony przez fanów do gier takich jak : GTR , F1 Challenge + mody ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Sew, a masz może linki do tego KLASYCZNEGO nurburgringu? Ja mam do GTR'a tylko tor z 2001. Szukałem na Black Hole- nie ma. Byłbym bardzo zobowiązany jakbyś podał tu linka do starej północnej pętli dla GTR właśnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 http://www.m4driving.it/files/2576.html nie pamietam niestety ktory jest najlepszy no ale sam sprawdzisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Super, dzięki! Edit- włoska technologia- tych plików już nie ma na serwerze :/ PS. Grałeś już w GTL'a? Ja ciągle nie :/ Edytowane 18 Października 2005 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 chodzi o tą pętle co w top gear robilł clarcson? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 jeszcze nie gralem w GTL .. jak bede w domu to popatrze czy moze gdzies mam inne linki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 chodzi o tą pętle co w top gear robilł clarcson? 1706212[/snapback] tak wiem ze cala petla polnocna byla dostepna do gry Racer, ale to bylo jakies 2 lata temu i nie sledzilem dalej poczynan tej gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 tak wiem ze cala petla polnocna byla dostepna do gry Racer, ale to bylo jakies 2 lata temu i nie sledzilem dalej poczynan tej gry... 1706286[/snapback] Racer żyje, rozwija się, ciągle pojawiają się nowe samochody i tory. Wnerwia jedynie nie kompatybilność starszych samochodów i torów z nowymi beta wersjami gry, działa to też w drugą stronę :( Nurburgring 2002 GP (2002) Author: EA Sports ! Version: Final Comment: Conversion from F1 2002 by Racerfreak pewnie chodziło ci o ten tor, ciągle jest dostępny na http://www.racer-xtreme.com strona racera to http://www.racer.nl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Nie, Mateusz, nie chodzi o tor na którym aktualnie rozgrywane są GP, a o klasyczną północną pętlę. Wersji Nurburgring GP jest pełno i dla GTR'a, ale tej pętli brak (choć Sewer był blisko ;)). Czekam na cud- może znajdą się działające linki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) pewnie chodziło ci o ten tor, ciągle jest dostępny na 1706673[/snapback]niestety to jest krotka wersja, ale wiem ze istnieje dluga bo pamietam ze w nia gralem (10 min na okolo :D wytlumaczenie: masakryczne sterowanie) Nie, Mateusz, nie chodzi o tor na którym aktualnie rozgrywane są GP, a o klasyczną północną pętlę. Wersji Nurburgring GP jest pełno i dla GTR'a, ale tej pętli brak (choć Sewer był blisko ;)). Czekam na cud- może znajdą się działające linki? 1706706[/snapback] szukam full wersji do racera :wink: edit: wlasnie sie sciagnela :D ale... niestety pochrzaniona grafika spowodowana wlasnie niekompatybilnoscia wersji screen nie oddaje wszystkich bledow w grafice: http://img76.imageshack.us/img76/6964/12ym1.jpg Nürburgring Nordschleife Edytowane 18 Października 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Sorry mój błąd, odpaliłem ten tor i faktycznie jest to trasa znana z 90% gier traktujących o wyścigach zresztą na najnowszej becie też tekstury się sypały. Zaraz potestuję pętlę północną, pewnie problem tkwi w nieodpowiedniej wersji racera. Edytowane 18 Października 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Chyba będe musial kupić ps2 :(. Pomyślcie jaka by była jazda gdyby ten tor był dostępny w GTL, klasyczne fury na klasycznym torze (swoją drogą demo pyszne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 znalazlem tez na blackhole pętelke do F1 Challenge, ale niestety nie chce dzialac z modem WGTS i BMWM3 wiec kapa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 http://www.gtrtracks.tk/ na samym dole jako zurich 24. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Dzięki Eryk. Dokładnie ten sam tor właśnie ściągam i miałem dawać tu linka ;) Edit Tor jest rewelacyjny. Odpowiedni grip, szerokość (w Forza na xbox jest wyraźnie za szeroko), doskonale się bryka ;) Polecam każdemu kto lubi sobie pojeździć w GTR. Edytowane 20 Października 2005 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Tor jest konkret. Do tej pory najbardziej realistyczna gra samochodowa w jaka grałem to był LFS na myszce, ale że w Vobisie można było kupic DFP za 350!!!!PLN postanowilem dokupić do niej GTR i w komplecie z tym torem (ile on ma zakrętów???) po prostu szczęka opada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 73 :D http://www.langstreckenpokal.de/nuerburgring1.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 draak nie wiem ja ten to wyglada na zywo ale w forza daje wiele zabawy i jest podobny do wielu innych gier. BTW to ja na dzisiaj mam dosc symulatorow i sie bawie w burnouta;) Swietna zabawa.. speed niesmowity. Bede grac do rana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 73 :D 1711915[/snapback] a nie ~173 ? mam klepe wybaczcie ale tak mi sie cos wydaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Kurven Nordschleife 73 (davon 33 links, 40 rechts) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...