Skocz do zawartości
ndx

Sprzet z kanady :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Podaj kilka przykładowych cen - bedzie latwiej sie decydowac na ewentualny zakup.

Może nie są to ceny kanadyjskie (bo podejrzewm, że nie chodziło o sprzęt z Kanady, tylko taki co spadł z ciężarówki, mam rację? ;), ale jeśli chcecie trochę cen z USa, to proszę bardzo:

Radeon 9700 Pro za jedyne 173USD (oczywiście made by ATI) .

Radeo 9500 128MB RAM - 170USD

Radeon 9500 64MB RAM - 154USD

GF4Ti4200 64MB - 113USD

GF4Ti4400 - 185USD

GF4Ti4600 - 210USD

Atlon XP 2000 - 73USD

Atlon XP 2100 - 86USD

Atlon XP 2200 - 138USD

Atlon XP 2700 - 323USD

HDD 80GB - 89USD

HDD 100GB - 132USD

HDD 160GB - 225USD

HDD 200GB - 308USD

Monitory 17" -98USD

Monitory 19" - 160USD

Monitory LCD 17" - 395USD

Monitory LCD 19" - 669USD

CDRW 52x24x52 - 56USD

DVD x16 - 33USD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj kilka przykładowych cen - bedzie latwiej sie decydowac na ewentualny zakup.

Może nie są to ceny kanadyjskie (bo podejrzewm, że nie chodziło o sprzęt z Kanady, tylko taki co spadł z ciężarówki, mam rację? ;), ale jeśli chcecie trochę cen z USa, to proszę bardzo:

Naprawde ten Radeon9700 jest aż tak tani ?A ile tam kosztuje Athlon xp 2400+?Albo kingstony 512mb DDR 333 windbond 6 ns ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w kanadzie jestem codzienie mieszkam tu :) a jesli chodzi o zakupy albo wy sobie szukacie sami po sklepach kanadyjskich albo ja wam cos w ynajduje co do tranzakcji :-) ze by osoby ktore nei sa pewne sczuly sie bezpiecznie mozna dokonac tranzakcji przez Allegro tam jest ubezpiecznie :-)

Wiec reasumujac :-) TANIO SZYBKO SOLIDNIE BEZPIECZNIE :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde ten Radeon9700 jest aż tak tani ?A ile tam kosztuje Athlon xp 2400+?Albo kingstony 512mb DDR 333 windbond 6 ns ?

www.pricewatch.com - poszukaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma zadnych zamowien :-)

Mieszkam tu w Canadzie i jak cos bedzie chial :-) to kupie i wysle !

a co do wyslki pprzesylka post CANADA slalem 2 razy VIDEO CARD + ubezpiecznie na 100$ + monitorowanie itd wyszlo 40zl i paczka byla w polsce po 7 dniach :-)

najdrosze ubezpiecznie :-)

Mozna wyslac za 10zl droga morska ale idzie sporo czasu :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem poszukaj se w canadyjskich sklepach :-)

jets jedna ruznica pomiedzy sprzetem na ameryke a na polske hehe

ja tu kupilem radka na Kosciach typu BGA nikt nie ma na forum takich z radkow 8500 & 9000 :-)

Lepszy jakosciowo :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem poszukaj se w canadyjskich sklepach :-)

a mozesz jakis link zapodac? bylbym wdzieczny.. bo ja osobiscie niewiem czy jak zaczne szukac tonie znajde przypdkiem sklepow usa... chyba ze to bez roznicy? - ale watpie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie powiem ci teraz dokladnie ale cos w granaicach 390zl :-)

A jak nie to dam ci namiar na przyjaciela na WGK zadzwonisz :-) powiesz jaka jest sytuacja nie makasy itd od kogo jest to z 100wke ci powinien zjechac na tej trojce :-) wiem ze ma bo wykrecil wczoraj z mojego straego kompa w polsce to byla trujeczka od gainwarda 128mb :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nei zapomnij cie o TAXIE do wszytkich cen na stronach trzeba doliczyc :-) chyba ze w USA nie ma :P

Widzę, że nigdy nie kupowałeś za granicą ;). Podatek jest zwykle doliczony do podawanej ceny, a zamawiając sprzęt np. do Polski, jest on odliczany od płaconej ceny. Dlatego np. filmy DVD z Australii nie kosztują po 100zł, a po 30-40zł. Oczywiście trzeba poprosić o odliczenie podatku, bo nie każdy sklep to automatycznie robi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym zamowil GF3 Ti200    ale to zaezy od ceny...  zeby mi po doliczeniu kosztow przesylki nie wyszlo tyle co w polsce ;)

ale moje zamowienie by bylo chyba za male zeby sie oplacalo :)

Na pewno wyjdzie Ci ze 2 razy taniej niż w Polsce, bo koszt przesyłki to 10-15USD. (zależy jeszcze jaką drogą)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi