Skocz do zawartości
ndx

Sprzet z kanady :-)

Rekomendowane odpowiedzi

hehe clo jest ale to dziala jak ustawisz wartosc przesylki 

http://www.computers-canada.com/search.html

Poprawej pietnasciwe linkow do sklepow + wyszukiwara sprawa 2 sklepy internetowe w ca sa drogie :-)

ale w tych sklepach sa ceny w Dolarach kanadyjskich (1$ = 3zl) czy w amerykanskich (1$ = 4.2zl ???)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta wyszukiwarka jest chyba jakas walnieta : (powod)

szukam Geforce 4200 :

znajduje mi 96 wpisow wchodze i widze : "Asus: $114.00 ASUS V8420 ASUS V8420 / TD Geforce 4 / Ti4200 / 128mb / TV out / Retail Box" natomiast gdy wchodze do sklepu to widze cene 2x wyzsza.... a te114 $ dotyczy gf 420 MX :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuje kilku kart pamieci MMC 128 MB dobrej firmy

znajdz(sorrki ale mam modem i np. bananapc.com laduje sie mi z 10 min) jakis dobry tani sklep dodaj clo i przesylke morska

Podaj mi sume:MMC 128 +clo+przesylka

Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mareczek ty lamusie :P ja chyba wiem  ze taxe sie dodaje samemu nie ma je w cenach codzinie robie tu zakupy palko phiii 

ale mnie zluzowales big lol   

co do cent to podalem link dodawac 15% tax i macie cene

Jasne :)) To czemu zwykle można przeczytać "include Vat" (wiesz, zwykle jest to mało widoczne, więc nie zawsze można zauważyć ;))? Pewnie w ten sposób dają do zrozumienia, żebyś sam sobie doliczył Vat :)) Dawno się tak nie naśmiałem, miałem dziś dzięki Tobie bardzo wesoły wieczór. Dzięki ;)))

A mówiąc poważnie, znajomy wielokrotnie zamawiał już towary w zachodnich sklepach (gry, sprzęt, filmy DVD). ZAWSZE odliczali VAT od podanej ceny i NIGDY jeszcze nie zapłacił cła (a bywalo, że paczki przychodziły na dobre kilkaset USD - bo była zrzutka np. na filmy). Po prostu zawsze prosił, by sklep wysyłając paczkę zaznaczył, że idzie jako "GIFT".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o czym ty mowisz nie zmieniaj tematu cla kto powiedzial ze placi ?? sie a gift nei przechodzi zawsze big lol i nie mow co jest malo widoczne rozmawiamy o cenach w CA jak nie mieszkasz tu to nei komentuj bo wiem lepiej nei mow i jescze nie bredz o jakims VAT to jest w polscee ehh sciebie chyab wszyscy sie smeieja phiii tu nei ma vatu tylko jest tax

Sorkii za lameraaaa ale ja wiem ze ma racje a ty sie mylisz albo sie nei rozumiemy !

NApisz maila do jakiego sklepu i zapytaj :-)\\

Ale z tym vatem to dales :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.yashica.az.pl domena wykupilem w az mialem kupic com net lub cos ale ehh kupiel za 50zl to teraz jest tylko problem ! z konfiguracja skryptow na sklpei moij znajomy sie ociaga :-) poganiam go ale niechce ze by ktos zamowil cos poczwornei przez ! nei dzialajacy skrypt :-)

Pozdrowka :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ps moze ktos zna jakies pozadne skrypty sklepow ! ??

To poki muj koes czegos nie zorbi mogl bym wlaczyc cos tymczasowego :-)

I mysle jak rozwiazac problem z wysylkami rozmawialem juz z UPS,FEDEX oni sa polaczeni ze spedpol polska :-) milo by bylo dostac przesylke pod drzwi i jescze otworzyc przy dostawcy czy zgadaz sie zamowienie ladnei sie podpisac i koszt takiej przesylki nei przekraczajacy 25zl :-) jestem na dobrej drodze :-)

tylko musze im zagwarantowac ilosc przesylek tzn jakis ruch :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi