ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 hehe clo jest ale to dziala jak ustawisz wartosc przesylki http://www.computers-canada.com/search.html Poprawej pietnasciwe linkow do sklepow + wyszukiwara sprawa 2 sklepy internetowe w ca sa drogie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Mareczek ty lamusie :P ja chyba wiem ze taxe sie dodaje samemu nie ma je w cenach codzinie robie tu zakupy palko phiii ale mnie zluzowales big lol co do cent to podalem link dodawac 15% tax i macie cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 hehe clo jest ale to dziala jak ustawisz wartosc przesylki http://www.computers-canada.com/search.html Poprawej pietnasciwe linkow do sklepow + wyszukiwara sprawa 2 sklepy internetowe w ca sa drogie :-) ale w tych sklepach sa ceny w Dolarach kanadyjskich (1$ = 3zl) czy w amerykanskich (1$ = 4.2zl ???) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ceny sa w canadysjskich mnoz przez 3zl to ci wyjdzie ile do zaplaty z taxa tak optymalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ta wyszukiwarka jest chyba jakas walnieta : (powod) szukam Geforce 4200 : znajduje mi 96 wpisow wchodze i widze : "Asus: $114.00 ASUS V8420 ASUS V8420 / TD Geforce 4 / Ti4200 / 128mb / TV out / Retail Box" natomiast gdy wchodze do sklepu to widze cene 2x wyzsza.... a te114 $ dotyczy gf 420 MX :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ludzie jak ktos znajdzie jaka karte geforce ti 4200 za jakies 120$ to dajcie znac ..... tak to nie ma sensu:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 hmmmmmmm ceny np.TU nie sa juz takie atrakcujne.. wrecz przeciwnie :/ a moze zle szukam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 dlatego ja zaoptaruje sie w stanach :-) wyslaj mi do CA i ja z CA do polski dlatego temat sprzet z kanady zapraszam na www.pricewatch.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 hmm to tam sa cenyz USA? - czyli trzeba je pomnozyc przez 4.2.. tak? czy jeszcze jakos inacze? ;) juz troche sie gubie.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 moze prosciej... co mam doliczyc do tego zeby mi wyszla koncowa cene w PLN? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ten adres www.pricewatch.com to ceny USA ten wczesniejszy to kanada a kanade mnozysz raz 3 i masz koncowa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ok... ale chodzi mi o to czy do cen USA Ty musisz cos doplacac - tzn. przesylka lub clo lub cos innego... bo ceny z kanady niesa oplacxalne.. jedynie te z usa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Potrzebuje kilku kart pamieci MMC 128 MB dobrej firmy znajdz(sorrki ale mam modem i np. bananapc.com laduje sie mi z 10 min) jakis dobry tani sklep dodaj clo i przesylke morska Podaj mi sume:MMC 128 +clo+przesylka Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 mam 200 mail itd poczekajcie lda dzien bedzie czyny muj sklep czekam na domene ok ! bedziecie mieli ceny gotowe z kosztami wyselek itd AVC - AUDIO VISUAL CENTER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ok :).. czekamy z niecierpliwoscia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Mareczek ty lamusie :P ja chyba wiem ze taxe sie dodaje samemu nie ma je w cenach codzinie robie tu zakupy palko phiii ale mnie zluzowales big lol co do cent to podalem link dodawac 15% tax i macie cene Jasne :)) To czemu zwykle można przeczytać "include Vat" (wiesz, zwykle jest to mało widoczne, więc nie zawsze można zauważyć ;))? Pewnie w ten sposób dają do zrozumienia, żebyś sam sobie doliczył Vat :)) Dawno się tak nie naśmiałem, miałem dziś dzięki Tobie bardzo wesoły wieczór. Dzięki ;))) A mówiąc poważnie, znajomy wielokrotnie zamawiał już towary w zachodnich sklepach (gry, sprzęt, filmy DVD). ZAWSZE odliczali VAT od podanej ceny i NIGDY jeszcze nie zapłacił cła (a bywalo, że paczki przychodziły na dobre kilkaset USD - bo była zrzutka np. na filmy). Po prostu zawsze prosił, by sklep wysyłając paczkę zaznaczył, że idzie jako "GIFT". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 o czym ty mowisz nie zmieniaj tematu cla kto powiedzial ze placi ?? sie a gift nei przechodzi zawsze big lol i nie mow co jest malo widoczne rozmawiamy o cenach w CA jak nie mieszkasz tu to nei komentuj bo wiem lepiej nei mow i jescze nie bredz o jakims VAT to jest w polscee ehh sciebie chyab wszyscy sie smeieja phiii tu nei ma vatu tylko jest tax Sorkii za lameraaaa ale ja wiem ze ma racje a ty sie mylisz albo sie nei rozumiemy ! NApisz maila do jakiego sklepu i zapytaj :-)\\ Ale z tym vatem to dales :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 mam 200 mail itd poczekajcie lda dzien bedzie czyny muj sklep czekam na domene ok ! bedziecie mieli ceny gotowe z kosztami wyselek itd AVC - AUDIO VISUAL CENTER juz zacieram raczki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 hehe a ja musze pogonic moje goscia od php bo sie wlecze z anpisaniem baz dla sklepu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 co bedzie w ofercie tegoz sklepu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 btw.. mam nadzieje ze ceny beda nizsze niz w innych sklepach kanadyjskich :).. bo tamte ceny nie sa zbyt zachecajace.. jedynie te z USA sa oplacalne(nawet bardzo) Pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 dobra, chcialbym ostatecznej odpowiedzi cena w sklepie + przesylka = wszystko? czy musze jakis podatek doliczyc czy clo czy co tam jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 btw.. mam nadzieje ze ceny beda nizsze niz w innych sklepach kanadyjskich :).. bo tamte ceny nie sa zbyt zachecajace.. jedynie te z USA sa oplacalne(nawet bardzo) Pozdr. :) Ceny radkow bardzo zachecajace :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ndx.. skoro czekasz na domene. to znaczy ze stronke juz masz(?) :) a moze podasz linka bez domeny(prosto do serwera)? bylbym wdzieczny.. Pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ndx.. nie zapomniales o Nas? ;) we want your page, we want url, we want hardware ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 tez chce!!! PS czemu nie odpowiadasz na prywatne wiadomosci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ndx jestes oim prywatnym jezusem =) juz sie nie moge doczekac gwiazdki &_& czekaj na zamowienia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 hmm te ceny sa napewno takie jak podane na http://www.pricewatch.com/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 www.yashica.az.pl domena wykupilem w az mialem kupic com net lub cos ale ehh kupiel za 50zl to teraz jest tylko problem ! z konfiguracja skryptow na sklpei moij znajomy sie ociaga :-) poganiam go ale niechce ze by ktos zamowil cos poczwornei przez ! nei dzialajacy skrypt :-) Pozdrowka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Ps moze ktos zna jakies pozadne skrypty sklepow ! ?? To poki muj koes czegos nie zorbi mogl bym wlaczyc cos tymczasowego :-) I mysle jak rozwiazac problem z wysylkami rozmawialem juz z UPS,FEDEX oni sa polaczeni ze spedpol polska :-) milo by bylo dostac przesylke pod drzwi i jescze otworzyc przy dostawcy czy zgadaz sie zamowienie ladnei sie podpisac i koszt takiej przesylki nei przekraczajacy 25zl :-) jestem na dobrej drodze :-) tylko musze im zagwarantowac ilosc przesylek tzn jakis ruch :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...