mauro90 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Witam!! MAm wiekli problem z dyskiem twardym, od jakiegos czasu przy jakiej kolwoeik pracy na komputerze dysk starsznie mi tnie (seagate 7200) i wydaje charakterystyczne pilniecia.. w czasie pracy komputer potrafi sie sam wyalczyc i pojawia sie komunikat ze system windows specjalnie wylaczyl komputer aby zaobiec uszkodzenia sprzetu.. Nieiwem co mzoe byc tego powodem .. juz formatowalem caly dysk ( lacznie z usuieciem partycji), defragmentowalem go i skanowalem w CHDSK. Prosze o szybka pomoc bo ten problem satje sie coraz bardziej uciazliwy ( aha po CHDSK ten problem ustapuje ale tylko na jakies 2, 3 h:/) i raczej to nie ejst wina RAM jak mi to ktos kiedys mowil!!:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Jaki zasilacz? To raczej wina dysku wręcz na pewno. I jak z taśmą może jest uszkodzona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauro90 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 NEiiwem jak z tasma bo ani razu jeszcze niesciagałem pokrywy z kompa:D ale sprwadze:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...