Skocz do zawartości
Gość sew333

Czy Styyknie Zasilacz?

Rekomendowane odpowiedzi

hu%#% $#$% jest to już 4 czy 5 temat o zasiłkach polecam Delte http://allegro.pl/show_item.php?item=68354930

to jest to samo co Chieftec 350-a ten chieftec kosztuje 150 zł jak niewidać różnicy to po co przepłacać !!

Witam, po długiej nieobecności - posypał mi się zasilacz w pierwszym komputerze z podpisu - troszke podkręcony i radek 9800 zamiast 6800 ! ta delta wystarczy ?? ostatnio kupno samochodu,studia itp. troszke odciążyły moją kieszeń...

Pozdrawiam

Edytowane przez yakumo0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, po długiej nieobecności - posypał mi się zasilacz w pierwszym komputerze z podpisu - troszke podkręcony i radek 9800 zamiast 6800 ! ta delta wystarczy ?? ostatnio kupno samochodu,studia itp. troszke odciążyły moją kieszeń...

Pozdrawiam

1706849[/snapback]

Mysle, ze spokojnie styknie. Na wszelki wypadek poczekaj jeszcze na czyjes potwierdzenie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam prawie identyczny sprzęt jak ten co podałes tzn Athlona 64 3000+, 1 GB ramu. tylko HDD większy no i mam 6800 GT. Na pudełku od 6800 pisze ze wymaga conajmniej 450W, ja mam jednak zasilacz ModeCom Fell 400W i w zupełności wystarczy. W sklepie powiedzieli że 350W może nie wystarczeć więc polecam jednak mocniejszy zasilacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam dylemat :) zasilacz musiałby mi wystarczyć do końca listopada - mam pewne inwestycje w tym czasie - a chciałbym pograć - moge zaryzykować tak 45zł - mieszkam w Sosnowcu - więc na giełdzie w milowicach bym odebrał :) zobaczymy jak to będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli podobny sprzet ciagnie Modecom Feel 400W, a Feele sa duzo gorsze od DELTY to ta 350W (DELTA) z palcem we wtyczce sobie poradzi :)

EDIT:

http://www.mix-rtv.pl/sklep/index.php?d=produkt&id=10

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi