Gość sew333 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 CZy spokojnie moge wlozyc GT6800 PCI-E do MODECOMA 350GTF? REszta 1gb ram 400,ATHLON 3000+ 64 Venice,HDD80gb, CD ROM 52x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ja bym dokupił coś mocniejszego niby dobry tem modecom ale watow mu brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) hu%#% $#$% jest to już 4 czy 5 temat o zasiłkach polecam Delte http://allegro.pl/show_item.php?item=68354930 to jest to samo co Chieftec 350-a ten chieftec kosztuje 150 zł jak niewidać różnicy to po co przepłacać !! Witam, po długiej nieobecności - posypał mi się zasilacz w pierwszym komputerze z podpisu - troszke podkręcony i radek 9800 zamiast 6800 ! ta delta wystarczy ?? ostatnio kupno samochodu,studia itp. troszke odciążyły moją kieszeń... Pozdrawiam Edytowane 18 Października 2005 przez yakumo0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Witam, po długiej nieobecności - posypał mi się zasilacz w pierwszym komputerze z podpisu - troszke podkręcony i radek 9800 zamiast 6800 ! ta delta wystarczy ?? ostatnio kupno samochodu,studia itp. troszke odciążyły moją kieszeń... Pozdrawiam 1706849[/snapback] Mysle, ze spokojnie styknie. Na wszelki wypadek poczekaj jeszcze na czyjes potwierdzenie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorki666 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ja mam prawie identyczny sprzęt jak ten co podałes tzn Athlona 64 3000+, 1 GB ramu. tylko HDD większy no i mam 6800 GT. Na pudełku od 6800 pisze ze wymaga conajmniej 450W, ja mam jednak zasilacz ModeCom Fell 400W i w zupełności wystarczy. W sklepie powiedzieli że 350W może nie wystarczeć więc polecam jednak mocniejszy zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 No ale nie samymi watami czlowiek zyje,jesce wazne sa jakie napiecia podawane na jaka linie itp, wiec ilosc watow tak naprawde niewiele mowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 w sumie ilosc watow nie wiele mowi ale np 200 chyba bys nie chcial miec :>ja mam to co w podpisie i czasami.... hmmm zaczyna mi brakowac mocy ;/ szczegolnie jak podlacze jeszcze jeden dysk i nagrywarke -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 mam dylemat :) zasilacz musiałby mi wystarczyć do końca listopada - mam pewne inwestycje w tym czasie - a chciałbym pograć - moge zaryzykować tak 45zł - mieszkam w Sosnowcu - więc na giełdzie w milowicach bym odebrał :) zobaczymy jak to będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Jesli podobny sprzet ciagnie Modecom Feel 400W, a Feele sa duzo gorsze od DELTY to ta 350W (DELTA) z palcem we wtyczce sobie poradzi :) EDIT: http://www.mix-rtv.pl/sklep/index.php?d=produkt&id=10 Edytowane 18 Października 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ale taki GTF jest taki sam jak delta (podobny)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...