Skocz do zawartości
gigabajt

Net Mi Sie Rozłącza ;[

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak w temacie , nie wiem co sie dzieje, mam internet z kablówki w białymstoku

Normalnie se kozystam az w pewnym momencie nei dizala, wtedy biore w połaczeniach sieciowych wyłączam połączenie, znów ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m i wszystko dizala do nastepnego zerwania netu. To jest bardzo wkurzające bo przerwy sa co 20 min i nie ma mowy o sciaąganiu czegokolwiek. Aha zauważyłem ze czesto gdy w stanie połączenia wysyłanie i odbieranie dojdzie do 40k to sie rozlancza , choć zdarza sie ze przy 7k sie rozlancza wiec raczej ot nie jest regułą. Myślałem ze moze to ma zwiazek z zaporą więc jąwogóle wyłaczylem ale dalej sie to powtarza . Miła pani w obsludze klijenta powiedziala ze to przez dużą liczbę użytkowników w mieście , ale je w ot nie wierze , ile osób moze siedziec na necie o 3 rano ?

Poratujcie kulawego internaute skaanego kablówke ;[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calkiem mozliwe ze to wina dostawcy internetu chociaz niekoniecznie musi to byc to.

Sproboj na poczatek przeskanowac kompa programem antywirusowym + adaware. Druga sprawa to wszystkie najnowsze service packi oraz łaty do systemu pobrane z witryny windows update

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niechce cie martwic ale mam podobny problem z dostawca internetu. U mnie przerwy w dostawie netu wystepuja o tej samej godzinie (np 10:25 ; 12:25 ; 14:25 itd ) naszczescie u mnie polaczenie samo wraca :-) po ok minucie ale nie powiem wkurzajace jest i to bardzo

chyba zly dzial ;x

Edytowane przez ???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he jush wszystko ok

przyczyną rozlonczania sie był kabel usb, u mnie w modemi mozna podlaczyc albo usb albo kabel pod sieciówke, wzielem podlaczylem kabel do karty sieciowej i wszystko dizala, widocznie usb nei jes przystosowane do długotrwalej pracy ..........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi