amator69 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Witam, mam problem z nokia 3310, mianowicie po tym jak w telefonie zostaly wymienione diody nie dzialaja mi niektore przyciski. Na poczatku nie dzialaly 4,7 i *, a teraz jak cale wnetrze telefonu dokladnie przeczyscilem nie dzialaja 6,9,# i 1, natomiast 4,7 i * juz dzialaja.. troche dziwne.. Wie ktos moze co moze byc tego przyczyna i ile by wyniosla naprawa tej usterki w serwisie ( o ile to mozliwe ).. z gory dzieki za odp, pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Z tego co piszesz to chyba nie było robione w serwisie - prawdopodobnie spapiona robota. Polecam odwiedzenie paru serwisów. Koszt naprawy raczej nie bedzie duży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Kup sobie srubokret specjalny do Nokii. Odkrec co mozna [przedni panel] i przeczysc spirytusem wszystkie styki, przedmuchaj klawisze. U mnie pomogło. Jak nie da razy - musisz wymienić elektronikę. Koszt samych części ~20 PLN + robocizna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) ktoś przy zmienianiu diód za daleko poleciał lutownicą i pewnie przyjarał taki czipek. 30zł w serwisie z wymianą Wiem co to bo kiedyś tak samo zrobiłem :razz: Edytowane 21 Października 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...