waldemas Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 mam gf 3 ti 200 i mały problem w niektórych grach (san andreas, pretorianie ) w górnej części monitora na całej szerokości pojawia sie mrugające pasy o szerokości 4 cm pasy w windzie nie ma , dopiero po wejściu do gry ( pasy pojawiają sie gdy jak zauważyłem komp chodzi od 2 -3 dni non stop ) inne gry są ok . Na oryginalnym chłodzeniu gdy wiatrak sie zatarł to wszystkie gry miały pas mało brakowało i było by po karcie . teraz zmieniłem na pentagrama alcu . Niestety na oryginalnej silikonowej (biała) pascie czyżby sie przęgrzewa , czy już pada ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=115771 Zmniejsz taktowanie karty i wtedy sprawdz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 karta nie podkręcana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Mialem podobnie nowsze stery zainstaluj, pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Mialem podobnie nowsze stery zainstaluj, pomoglo. 1709911[/snapback] Albo zainstaluj te które były razem z grafą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 na razie pomogło nowe stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...