etor Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Mam Asusa z serii A2D chciałbym zamontować mini pci wifi. Na płycie jest gniazdo i kable i w związku z tym mam pytania: 1. Czy ten laptop w ogóle współpracuje z wifi mini pci? 2. Czy nie trzeba zmieniać biosu? 3. Czy on ma w ogóle antenę czy tylko kable? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Mam Asusa z serii A2D chciałbym zamontować mini pci wifi. Na płycie jest gniazdo i kable i w związku z tym mam pytania: 1. Czy ten laptop w ogóle współpracuje z wifi mini pci? 2. Czy nie trzeba zmieniać biosu? 3. Czy on ma w ogóle antenę czy tylko kable? Z góry dzięki za pomoc 1707361[/snapback] ad.1. Skoro ma mini PCI, to musi dzialac z kazda karta MiniPCI... :lol2: ad.2. Nie nie trzeba... :mur: ad.3. Jak sa kabelki (czarny i bialy zazwyczaj, to znaczy, ze jest wbudowana antena... :huh: Z tego co sie orientuje ASUS ne blokuje obslugi kart Wifi od innych producentow, c robi na przyklad Toshiba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etor Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 A który kabelek podłącza się na aux a który na main? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 mam ten sprzet i wsio sie zgadza z tym co napisał spider man. co do czego podlaczyc nie wiem bo sam nie uzywam WiFi! ale na bank to są kable od anteny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...