Avandrel Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Składam sobie (juz od dłuższego czasu ;) ) chłodzenie wodą i mam pytanko w jakiej kolejności podłączyć chłodnicę blok i pompke. Najbardziej logiczne wydaje mi się "pompka blok chłodnica" Próbował ktoś może inaczej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Najlepszy układ to:z pompki do bloku, później do chłodnicy i z powrotem do zbiorniczka. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Składam sobie (juz od dłuższego czasu ;) ) chłodzenie wodą i mam pytanko w jakiej kolejności podłączyć chłodnicę blok i pompke. Najbardziej logiczne wydaje mi się "pompka blok chłodnica" Próbował ktoś może inaczej ? dziwne bo mi najbardziej logiczna by się wydawała: chłodnica, blok, pompka A tak poza tym to już nie raz było: Więc Szukaj!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zbiornik/pompka => chlodnica => blok => zbiornik/pompka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...