Deor Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Witam, mam jedno bardzo proste pytanie : Czy notebooki Optimusa są cokolwiek warte ??? Piszcie co myślicie na temat tych notebooków, bo niewiele można znaleźć na ich temat. Dzięki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam, mam jedno bardzo proste pytanie : Czy notebooki Optimusa są cokolwiek warte ??? Piszcie co myślicie na temat tych notebooków, bo niewiele można znaleźć na ich temat. Dzięki !!! 1707513[/snapback] Ja mam M200U 12'' Jest całkiem fajny, porządnie wykonany i ma całkiem przyzwoitą matrycę WXGA 12'' 1200*800. Konfig: C1.4 512DDR 40HDD DVDRW WIFI - praca na baterii to jakieś 3,5 - 4 godziny. Waga z baterią tylko 1.95 kg. Najlepsza była cena bo kosztował mnie jakieś 3300pln. A na dodatek ładnie wygląda :D Inne modele nie przypadły mi do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Jako były konsultant (już nie pracujący w firmie) powiem że kupiłbym lapka od nich jeżeli bym coś ciekawego na swoje oko ujrzał. Dają radę. Jednak można by było troszeczkę z ceny zejść zawsze :) Ogólnie jestem za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...