iskas Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 mial ktos moze styczność z tym blueconnectem od ery i tym drugim od plusa?? czy da sie pograc np w takie World of Warcraft przez to cudo?? czy placi sie 120pln za to zeb sepoogladac strony w autobusie czy tam pociagu.? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Moim zdaniem to lagi Cie zjedza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Moim zdaniem to lagi Cie zjedza... 1707780[/snapback] Sprawdzałem na EDGE idei i pingi na poziomie 700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 lagi bedziesz mial przeogromne moim zdaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorki666 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Miałem styczność z blue connectem. Nie sprawdzałem jak chodzą gry ale sądząc po tym że onet otwierał sie jakieś 2 minuty i wogołe net chodził beznadziejnie wolno to nie za bardzo da się pograć. Zdecydowanie odradzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...