tatutek Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Witam! Odblokowałem potoki w mojej 6800LE przy pomocy Rivy i mam 16potoków i 6 vertexów i system ślicznie mówi ze mam 6800LE 16,6 128Mb i obraz jest śliczniutki. Ale niestety jak chcę w cos pograc to obraz jest albo zamazany albo np.w sacred na stronie menu zamiast wody sa jakies kwadraciki.Co to jest ? Czy to są właśnie frezy? Jak temy zaradzić? Czy istnieje jakis inny sposób na odblokowanie potoków? We wszystkich postach piszą tylko o podkręcaniu a jak poprawnie odblokowac potoki nie!!!! Może nie da sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Witam! Odblokowałem potoki w mojej 6800LE przy pomocy Rivy i mam 16potoków i 6 vertexów i system ślicznie mówi ze mam 6800LE 16,6 128Mb i obraz jest śliczniutki. Ale niestety jak chcę w cos pograc to obraz jest albo zamazany albo np.w sacred na stronie menu zamiast wody sa jakies kwadraciki.Co to jest ? Czy to są właśnie frezy? Jak temy zaradzić? Czy istnieje jakis inny sposób na odblokowanie potoków? We wszystkich postach piszą tylko o podkręcaniu a jak poprawnie odblokowac potoki nie!!!! Może nie da sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :cry: 1707679[/snapback] To nie są frezy, tylko artefakty - potoki masz uszkodzone i raczej nic się nie da zrobić. Spróbuj 12/6, 12/5, różne bloki potoków, może przynajmniej część jest sprawna. Edytowane 19 Października 2005 przez Jenot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatutek Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 To nie są frezy, tylko artefakty - potoki masz uszkodzone i raczej nic się nie da zrobić. Spróbuj 12/6, 12/5, różne bloki potoków, może przynajmniej część jest sprawna. 1707838[/snapback] Jakie stery zainstalowac? czy stery maja jakies znaczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Przy uszkodzonych potokach stery nie mają znaczenia :( Zrób co Ci poprzednik mówił. Nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Lub podnieś napiecie na gpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatutek Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Lub podnieś napiecie na gpu. 1708411[/snapback] Dzieki!! :-P wszystko pieknie chodzi 16p/5v jeden vertex byl uszkodzony wielkie dzieki :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 To i tak nieźle, 16p i 5v za tą kasę. Naprawdę nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...