Skocz do zawartości
tatutek

Potoki W Geforce 6800le

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Odblokowałem potoki w mojej 6800LE przy pomocy Rivy i mam 16potoków i 6 vertexów i system ślicznie mówi ze mam 6800LE 16,6 128Mb i obraz jest śliczniutki.

Ale niestety jak chcę w cos pograc to obraz jest albo zamazany albo np.w sacred na stronie menu zamiast wody sa jakies kwadraciki.Co to jest ?

Czy to są właśnie frezy?

Jak temy zaradzić?

Czy istnieje jakis inny sposób na odblokowanie potoków?

We wszystkich postach piszą tylko o podkręcaniu a jak poprawnie odblokowac potoki nie!!!!

Może nie da sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Odblokowałem potoki w mojej 6800LE przy pomocy Rivy i mam 16potoków i 6 vertexów i system ślicznie mówi ze mam 6800LE 16,6 128Mb i obraz jest śliczniutki.

Ale niestety jak chcę w cos pograc to obraz jest albo zamazany albo np.w sacred na stronie menu zamiast wody sa jakies kwadraciki.Co to jest ?

Czy to są właśnie frezy?

Jak temy zaradzić?

Czy istnieje jakis inny sposób na odblokowanie potoków?

We wszystkich postach piszą tylko o podkręcaniu a jak poprawnie odblokowac potoki nie!!!!

Może nie da sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :cry:

1707679[/snapback]

To nie są frezy, tylko artefakty - potoki masz uszkodzone i raczej nic się nie da zrobić. Spróbuj 12/6, 12/5, różne bloki potoków, może przynajmniej część jest sprawna.

Edytowane przez Jenot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi