karole20 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ludziska powiedzcie co mam zrobic,mam radeona 9200 vivo sapphire atlantis czy da sie go podkrecic lub prosze mi polecic jakas dobra karte graficzna :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cassius777 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 z 9200 za duzo nie wycisniesz (a raczej bardzo malo), co do propozycji jakiejs lepszej to podaj pulap cenowy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karole20 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ludziska powiedzcie co mam zrobic,mam radeona 9200 vivo sapphire atlantis czy da sie go podkrecic lub prosze mi polecic jakas dobra karte graficzna :?: :?: :?: :?: 1707795[/snapback] Czesc do jakies 500 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Odkopie troche temat :] Ja ze swojego egzemplarza tak na luzie wycisnąłem 250@305, a na mem: 200@225 - pamięci raczej więcej nie pójdą, a core powinnien iść więcej, ale to zmiana chłodzenia tez by sie przydała bo mam fabryczne tylko na core, jakiś kawałek złomu firmowego :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 nawet jak coś podkręcisz to tylko pogorszysz jej stan a w dodatku nie dostrzeżesz jakichkolwiek zmian wydajności bo po prostu ich nie będzie :P zaiwestuj w lepszą kartę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Jak pogorsze ?? Średni fps z codecreatures benchmark skoczył z 15.1 na 17.3, a marka niestety nie posiadam(ale ja wiem kto go pożyczył;))...w sumie do grania w 800x600 i w gry inne niż Doom3/Q4/F.E.A.R starcza:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) jak tam chcesz ale ja właśnie o takich grach mówie... chociaż też zaczynałem od "standardowej" karty - gf mx potem 9200 i jakoś mi starczało ale to było 2 lata temu... dziś jest to już za słaby sprzęt Edytowane 26 Grudnia 2005 przez dbedzard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 No ja wiem, że to demon szybkości nie jest i to od dawna(a był wogóle "dobry" ??:>), ale jednak na tym można jeszcze pograć w niskiej rozdzielczości(i detalach) w niezbyt nowe gry, zwłaszcza niekorzystających z silnika Doom'a 3. Karta do biura jak znalazł. P.S Wyjście tv-out ma dobre(właściwie to po to ją kupiłem, bo jest tania i ma dobre wyjście tv). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...