Skocz do zawartości
Mi0deK

Do Posiadaczy Radeona 9100 64mb/128bit

Rekomendowane odpowiedzi

nie jestem pewny, ale krecenie radeona 8500/9100 chyba nie za wiele daje, a na pewno juz nie tyle zeby ryzykować przegranie i uszkodzenie karty... ja na moje wyciagalem okolo 8000 punktów, no , moze 8500, w 3d marku 2001, przy procu XP 2500+ juz nie pamioetam dokladnie. mozesz zawyzac taktowania, ale to raczej bedzie sztuka dla sztuki tylk oi wylacznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie jestem pewny, ale krecenie radeona 8500/9100 chyba nie za wiele daje, a na pewno juz nie tyle zeby ryzykować przegranie i uszkodzenie karty... ja na moje wyciagalem okolo 8000 punktów, no , moze 8500, w 3d marku 2001, przy procu  XP 2500+ juz nie pamioetam dokladnie. mozesz zawyzac taktowania, ale to raczej bedzie sztuka dla sztuki tylk oi wylacznie.

1708863[/snapback]

Widzisz kurcze, straszne głupoty piszesz. Kręcenie sztuką dla sztuki to można nazwać krecenie GF2Mxa albo śróbke w drewno. Przegrzanie i uszkodzenie katy. Jak się nie wie co się robi to się chyba za to nie zabiera nie? A to że nie pamiętasz to inna sprawa.

Taka mała dygresja :

Jesteś nowym użytkownikiem. Piszesz niesamowite głupoty. Sądzę więc, że po prostu zmyślasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi