Mi0deK Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Witam wszystkich posiadaczy Radeona 9100 64mb/128bit. Mam do was pytanko - ile wyciagneliscie maxymalnie z tej karty - tzn. ile ja mozna podkrecic i jakie wyniki osiagaliscie w 3d markach - podawajcie swoje osiagniecia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ja aktualnie jestem w trakcie przeszukiwania archiwum na ten temat. W każdym bądź razie to jest to samo co 8500 a ja na swoim targam póki co 10200pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 nie jestem pewny, ale krecenie radeona 8500/9100 chyba nie za wiele daje, a na pewno juz nie tyle zeby ryzykować przegranie i uszkodzenie karty... ja na moje wyciagalem okolo 8000 punktów, no , moze 8500, w 3d marku 2001, przy procu XP 2500+ juz nie pamioetam dokladnie. mozesz zawyzac taktowania, ale to raczej bedzie sztuka dla sztuki tylk oi wylacznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 nie jestem pewny, ale krecenie radeona 8500/9100 chyba nie za wiele daje, a na pewno juz nie tyle zeby ryzykować przegranie i uszkodzenie karty... ja na moje wyciagalem okolo 8000 punktów, no , moze 8500, w 3d marku 2001, przy procu XP 2500+ juz nie pamioetam dokladnie. mozesz zawyzac taktowania, ale to raczej bedzie sztuka dla sztuki tylk oi wylacznie. 1708863[/snapback] Widzisz kurcze, straszne głupoty piszesz. Kręcenie sztuką dla sztuki to można nazwać krecenie GF2Mxa albo śróbke w drewno. Przegrzanie i uszkodzenie katy. Jak się nie wie co się robi to się chyba za to nie zabiera nie? A to że nie pamiętasz to inna sprawa. Taka mała dygresja : Jesteś nowym użytkownikiem. Piszesz niesamowite głupoty. Sądzę więc, że po prostu zmyślasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=109950&hl= zabawa sterami duzo daje w 3dmarkach mi sie nie chcialo bawic jechalem zawsze na tych samych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...