SETHH1 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Witam Mam prawie nową nagrywarkę Dvd Pioneer 110D i duży problem :? Nagrywarka ma wgrany najnowszy firmware, problem polega na tym, że po wypaleniu płyty DVD-R z filmem wypalarka jej nie widzi :mur: Nagrywam na Verbatimach z prędkością x4 w Clone DvD2, wszystko jest niby ok, tacka się wysówa, stacjonarny odtwarzacz Dvd normalnie czyta, czytnik Pioneer 106s także nie ma problemów, ale w momencie kiedy wsadzę płytkę do nagrywarki tylko mignie lampka i dalej nic, tak jakby nie było płytki :mad: Nagrywarka nie jest dużo używana, wcześniej wypalone płytki czyta bez problemu; Czy ktoś ma jakiś pomysł ?? Czy to może być wadliwa partia Verbatimów? Proszę o pomoc B) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) byc moze to wina nosnikow, ale ja mialem tak z nagrywarka: dostalem uzywana od wujka i odziwo nagrywala plyty ale ich nie chciala czytac, a co jeszcze dziwniejsze inne plyty czytala, pierwsze co mi przyszlo do glowy to ze soczewka jest zabrudzona. no i mialem racje, po przeczyszczeniu normalnie wszystko czyta. te na niej nagrane cd tez. jesli nie masz gwarancji to przeczysc soczewke np.plynem do naczyn i wata. moze pomoze. pozdrawiam Edytowane 20 Października 2005 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszg4 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam Mam prawie nową nagrywarkę Dvd Pioneer 110D i duży problem :? Nagrywarka ma wgrany najnowszy firmware, problem polega na tym, że po wypaleniu płyty DVD-R z filmem wypalarka jej nie widzi :mur: Nagrywam na Verbatimach z prędkością x4 w Clone DvD2, wszystko jest niby ok, tacka się wysówa, stacjonarny odtwarzacz Dvd normalnie czyta, czytnik Pioneer 106s także nie ma problemów, ale w momencie kiedy wsadzę płytkę do nagrywarki tylko mignie lampka i dalej nic, tak jakby nie było płytki :mad: Nagrywarka nie jest dużo używana, wcześniej wypalone płytki czyta bez problemu; Czy ktoś ma jakiś pomysł ?? Czy to może być wadliwa partia Verbatimów? Proszę o pomoc B) pozdro wykasuj Upperfilters i Lowfilters z Registry editor i będzie widzieć wszystkie pliki http://forums.driverguide.com/showthread.php?t=28346 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...