brunneriusgreyna Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Miałem kiedyś fajne sterowniki... Nie pamiętam numerka, pamiętam,że modowane. Ale zacząłem zabawę z innymi i !@@#$#@# :mur: bo jak mam stery co dobrze ciągną gry to filmy koszmarnie i na odwrót :mur: . VMR nie pomaga :angry: , ustawienia kolorów nie pomagają :angry: , tweaki ustawień 3d nie pomagają :angry: . Na pewno ktoś z Was ma dobre "uniwersalne stery" Sprzęt jak w podpisie POMOCY!!!! Edytowane 19 Października 2005 przez brunneriusgreyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) :( :( Nikt nie pomoże :( :( Więc muszę sam szukać. "W poszukiwaniu zaginionych sterów.." Gdybym nie wrócił z wyprawy to powiedzcie mojej mamie, że może zabrać Buicka, żona niech weźmie dom z ogrodem a dzieci niech wezmą zawartość konta w Szwajcarii... Edytowane 25 Października 2005 przez brunneriusgreyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...